sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Kirpsakka sunnuntailenkki

Hei mekin saatiin viimein lunta, woohoouu! Hiutaleita leijaili maahan koko eilisen päivän ajan ja se takasikin viikonlopun päivälenkeille söpön valkeat maisemat. Kunnon hankia edelleen odotellessa! Nämä kuvat räpsin tänään varsin kepeässä, sormet kohmeloittavassa 12 asteen pakkasessa, joka tosin ei tuon koiran menoa taaskaan hidastanut. Lumi pöllysi ja vähän vissiin hiekkakin, kun tyypin teki mieli hieman myyräillä kaivaen kesää esiin tuoreen lumipeitteen alta. Ja keppejä, no tietenkin. Huomenna sama uusiksi tai vähintäänkin jotain vastaavaa, on meinaan sen verran miellyttävä näky tuo taju kankaalla lattialla lojuva koiranraato. ;)
2 kommenttia:

  1. Onko teillä koskaan ollut ongelmana lumen kerääntyminen tassuihin? Meillä nyt lumen tultua tämä on suuri ongelma ja tassuissa jo hiertymiä, mietin hyviä vinkkejä mitä tehdä :/ Karvat ainakin leikkaan lyhyeksi ja jotkut suosittelevat vahaa/öljyä :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi höh! Vaan enpä ainakaan muista, että meillä ois tommosta ongelmaa talvisin ollu. Caron turkki on kauttaaltaan aika lyhyttä & kohtalaisen liukastaki mallia jopa näin talvella eikä siihen lumi koskaan sitkeesti tartu. Sopivan helppohoitoinen, ku omistajat ei oo todellakaan mitään ahkeria turkinpuunaajia. :p Mä en sen vuoksi keksi neuvoksi muuta, ku justiinsa ton tassukarvojen ronskin lyhentelyn ja sitte tietty ahkeran rasvailun, jos ihan hiertymiä meinaa tulla. Toivottavasti ongelma helpottaa ihan noilla keinoilla, ettei tartte tossut jalassa sentään olla. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)