perjantai 30. marraskuuta 2012

Antti-tuiskua kaivaten

Eteläinen osuus tästä rakkaasta Suomestamme on kuuleman mukaan mennyt aivan sekaisin Antti-tuiskusta. Ei, ei siitä Rovaniemen laulavasta herrasmiehestä, vaan siitä äkäisestä lumimyräkästä. Sen sijaan täällä Oulussa lunta on juuri ja juuri sen verran, että sitä voi - ja sittenkin vain vilkasta mielikuvitusta käyttäen - sanoa olevan siellä täällä epämääräisissä paikoissa, joissa joku toinen toteaisi näkevänsä pelkkää kuuraa tuskin kovin pahasti huijaten. Kävelytietkin ovat kauttaaltaan sulat. Juu että laittakaas te etelän hetelmät meillekin sitä lunta tulemaan, kun alkaa jo vähän tympiä tämä tämmöinen "muka-talvi" -touhu. Me halutaan loikkia lumessa ja tarpoa naamat nurtturalla oikein kunnon pyryssä!

Tämän merkinnän kuvista nuo tassuheijastinvaljaskuvat on otettu muutama päivä takaperin ja Hurtta-valjaskuvat tänään. Maisema vastaa kumpaisessakin prikulleen sitä lumisinta osuutta tässä kaupungissa, eli eipä täällä paljon lumiukkoja tehdä, ei... :p Mää en ala eikä ala kuulemma Carokaan, kun justiinsa kysäisin alkaako se vaiko eikö.

Mutta juu, ei tässä tällä erää muuta kuin että mukavaa viikonloppua kaikille nyt sitten vaan! :)


Näillä varusteilla näkyy ja pitkälle, vaikka ei ois ihan pimeääkään.


Caro tahtoopi sanoa, jotta... 


"...käyttäkäähän tekin heijastinvaljaita, niin ei tuu pipi taikka poru hämärässä!"


Huuli unohti olla tarkkana ja terävänä.


Komeet movemberit on pojalla tällä.


Tulihan sieltä yksi edustava kuvakin, huh!12 kommenttia:

 1. Älä kaipaa ÄLÄ!! Aamulla lenkillä kaikkia kaksin kappalein,taki,housut ym.. Tuuli aivan kauhea,siis todella,nyt sataa hieman,asikkalasa kaatunut sähkölinja ja nelostiekin oli poikki osittain aamusella. Puita kaatumut ( onneksi ei pihassa) Että tälläinen perjantai...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutku joo-o, haluuuuun! :p Noi puiden kaatumiset ei tosin naurata, että niitä me ei kaivata (ja toivottavasti jäävät siellä kans vähiin, vaikka taitaa olla myöhästyny toive toi), mut jos ees sitä lunta sais... Pitääpä tsekata taas uusimmat netti-Etlarin päivitykset, että mitä uutta siellä on tapahtunu.

   Poista
 2. Olen ennenkin blogianne lukenut joskus kauan aikaa sitten, mutta jostain syystä sittemmin unohtunut. Mutta nyt klikkailun itseni lukijaksi niin muistan poikkeilla useamminkin kuin parin vuoden välein :)

  Mutta hei, Poriin on satanut lunta, jesjesjes!!! Melko heikonlaisesti tosin, mutta kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, kiva että löysit takaisin, vaikken voikaan luvata, että täällä mitään kovin järkevää juttua tulee jatkossakaan olemaan. :p

   Poista
 3. Löysin blogiisi toisen blogin linkistä. Kivoja kuvia sulla komeasta Caro-pojasta.
  Juu, täällä lounaiskolkassa sateli lunta 20-30 senttiä yhdessä hujauksessa eilisestä ja ed.päivästä lähtien, mutta älä Caro huoli, kohta hanget on sielläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! :) Ois mahtavaa saada tommoset lumikasat tännekin!

   Poista
 4. Täällä on tosiaan paljon paljon lunta ja pakkastakin ihan kiitettävästi :D Tulen lisäämään blogiin ainakin yhden videon, ehkä kaksikin jos saan ilman sormien totaalista jäätymistä kuvattua kohtapuoliin lenkillä jotain kivaa videota :) Hieno heijastin/huomioliivi, pitäisi itsekin hankkia, toistaiseksi on vain cannycollarissa heijastinnauhaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on ollu pakkasta vähän päälle 10 joka päivä, mut toikin tuntuu lauhan syksyn jälkeen joltain -20:ltä ja näpit on ihan jäässä naamasta (ja kamerasta & kännykästä) puhumattakaan. Onneks ees koira tarkenee. :D

   Poista
 5. Tampereella on jotain siltä väliltä - lunta kyllä kivasti, mutta kyllä mekin Tuiskun kanssa kadehdittiin etelärannikon _oikeaa_ myräkkää. Tampereella ei ainakaan mun mittapuulla voinut puhua mistään myrskystä tai tuiskusta. Paitsi että Tuiskusta isolla T:llä voi tietysti puhua aina. Ai että, kun tulikin hassunhauska vitsi väännettyä. :) Mutta pidetäänpä peukkuja, että lumisadetta riittää teillekin asti ihan lähipäivinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi Tuisku per kaupunki varmaan riittää ensihätään kummiskin. ;) Meillä ei ollu sitäkään, hmph! Ja joo, lunta tuli jo tännekin, vaan siitä lisää ihan pian... :)

   Poista
 6. Juu, käytetään heijastimia ja liivejä. Hyvä neuvo, Caro!

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)