torstai 15. marraskuuta 2012

Pipipäitä on monenlaisia

Kylläpä vaan huomasi meidän pojasta tänään, että allekirjoittanut on ollut viikon verran lenkkitauolla, kiitos jonkun rasittavan flunssapöpön, joka onneksi nyt vetelee jo viimeisiään. Ne isännän vastuulla olevat lenkit ovat aina vähän niin ja näin ainakin mitä tuohon energiankulutukseen tulee (no arvaahan sen, kun lähes pelkästään hihnalenkeillä keskenään käyvät, aivan sama kuinka tehokkaasti eräs pärskivä ämmä on yrittänyt uhkailla komentaen koirakkoa suuntaamaan kohti metsää. Mur sentäs!), joten riehumishaluja otuksella piisasi kuin keskisuurella tornadolla. Ymmärrätte varmasti katsoessanne nuo videot. :p Ihmetys oli tosin suuri, ettei purkautumaton energia kiusannut meitä lenkin alkuvaiheessa eli remmikävelyosuudella, koiralla kun tuntui olevan korvat ja tavatkin kohdillaan jopa normaalia paremmin. Hämmentävää, mutta eipä tohdi tippaakaan valittaa - no yllätys!


Tehtiin vielä tuon heinikkoriehumisen päälle mukava rentoilulenkki metsän siimeksessä (tai no tämä puolikuntoinen rentoili ja tuo toinen veti pitkin mättäitä kuin olisi tuli persuskarvoissa roihunnut...) sellaisella hauskalla polulla, jolla emme muistaakseni ole koskaan ennen lenkkeilleetkään (ja nyt ei voi kuin ihmetellä, että miksi ihmeessä emme ole, vaikka kyseinen polku alkaa meille vähän liiankin tutun polun varrelta ja sitä vaihtelua tuttuun reittiin olisimme kaivanneet jo aikoja sitten), joten nyt on taas koiruudella hyvä nojatuolissa iltatorkkuja vedellä. Ja myönnetään, että kummasti se luonnon helmassa samoilu emännänkin mieltä turhan pitkän tauon jälkeen piristi. :)

PS. Jospa sitten ensi kerralla jotain kuvia vaihteeksi, ettei pelkäksi videoiden spämmäämiseksi tämä kuulumisten kertoilu menisi....

9 kommenttia:

 1. Caro on kuin vauhdikas Niilo, Jalo on yleensä aina sellanen cool tyyppi.Ihanii nää videot ja kun vihelsit niin molemmat pojat täällä alko vimmatusti haukkuu. Ne ois halunnut löytää vissiin sut:) Nyt sinkkii, deetä ja ceetä naamaan,ei tuu uutta pöpöö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi niitä poikia, ku tolleen kävi. :D Tuli tosi elävä mielikuva tosta tilanteesta, ku kommenttis luin, katoin nimittäin ihan äskettäin yhen sakuvideon netistä, missä kävi aivan samoin joskin haukkuivat videolla inisseelle koiralle (ja koittivat koiraa talosta löytää) eivätkä ihmisen vihellykselle. :p

   Mustaviinimarjamehua on tullu ny vedeltyä, ku sitä viimein kaupasta sain, vaan tiiä sitte onko siitä mihinkään. Ei varmaan. Noh, tuskin tää pöpö kuolemaksi on kummiskaan, ku pelkäksi nuhaksi jo taittui. :)

   Poista
 2. http://birrejabea.blogspot.fi/2012/11/liebster.html Sinua on muistettu. :)

  VastaaPoista
 3. Mila on ihan samanlainen, tunkee päätään ja kaivautuu aina kaikkialle :D Kotona tosin lähinnä, meillä kun nuo vapaana lenkit on vielä harvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Otuksissamme on selvästi jotain ei niin piileviä myyrägeenejä. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)