keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Valkeaa lunta ja violettia pantaa

Vanha ystävämme kuvaoksennus on täällä taas kuten on myös ihana, maiseman valaiseva lumikin. Lumi, jee! Missähän vaiheessa tätä ns. syystalvea lumen hehkuttaminen muuttuu normaalista rikolliseksi, hmm..? Vaan enpä kiusaa teitä höpinöilläni enempää, eli annan tämän päivän lenkkikuvien puhua puolestaan, mitä lumen hienouteen ja muihinkin kuulumisiin tulee. 

Paitsi että köh köh... Tuo kuvissa esiintyvä violetti Rukka-panta "saattaa" olla melkoisen tuore ostos Mustista ja Mirristä. ^^ Oli pakko sortua taannoisella koiranruokaostosreissulla tuhlailemaan syystä, että olen etsinyt hyvännäköistä (ja kohtuuhintaista) violettia (no juu, taas niitä lempivärejäni on se) pantaa jo varmaan vuoden verran ihan eBayta myöten operaatiossani kuitenkaan onnistumatta, joten kun moisen sitten myymälässä tarjolla näin (kaiken hyvän lisäksi siinä on heijastavaa nauhaakin!), tuli melkein kiljaistua riemusta eikä kahta sanaa, että otettavahan se oli. Noin ylipäätään on mahtavaa, että koirakamojen värivalikoima vuosi vuodelta vain kasvaa kasvamistaan, ite melkoisena värisävynatsina kun en mitä tahansa mielelläni käyttöömme kelpuuta ja on kiva hommailla elikolle jotain muutakin kuin perinteisen mustaa kampetta, vaikka mustakin suurimpia suosikkivärejäni noin yleisesti ottaen onkin.

Ai niin, ne kuvat... :p

17 kommenttia:

 1. Ihania kuvia :) mua niin harmittaa, kun ois puissakin lunta ja niin talvinen maisema, mutta meikä on kaiken valoisan ajan töissä :( toi panta on btw tosi ihQ ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinaan, kun siis tahtos kuvata luontoa ja koiruutta, mutta eipä paljoa enää klo 16 jälkeen pysty pimeyden takia. Eiköhän tässä lunta riitä tuas ja valoisia päiviä, mitä viime talvia miettii ja niiden 'vähälumisuutta', niin ehdin jo luultavasti tympääntymään koko vuodenaikaan taas x)

   Poista
  2. Sama täällä.tulen kotiin vasta lähempänä kello 18.00 ja
   pimeetä on. Ostetaanko tehokkaat salamat?
   Ihana uusi panta ja muuten, täällä edelleen ja taas kurasta...

   Poista
  3. Kaisu, toi on tässä vuodenajassa kurjinta just, että valoisaa aikaa on niiin vähän. Täällä Oulussahan (eikä tosiaan olla vielä missään Lapissa täällä, vaan aika keskellä Suomea) on sekin aika vuodesta, että päivä on jopa jotain 6 tuntia lyhyempi ku mun kotiseudulla Lahessa eli eipä paljon valoa nää, vaikka pääsis lenkille "jo" kolmeltakin. :O Noh, onneks helmikuussa aurinko paistaa taas vähän useammin eli ei enää ku kolme kuukautta odotusta jälellä, ehheh. ;)

   Poista
  4. Niilo ja Jalo, mulla oli muuten eilisellä reissulla huvikseen lisäsalama mukana, vaan unohin testata sitä, ku en sen kanssa ulkona yleensä ikinä mitään kuvaa. :p Että kannattipa raahata taas...

   Täällä heilutaan sen nollan molemmin puolin joka päivä eli aamulla ei ikinä tiiä onko valkosta vai ei. Ny onneks sataa parhaillaan lisää valkeaa höttöä, eli ehkä selvitään taas päivä ilman kuraa.

   Poista
 2. Hihiiii, komeita ja paikoin hauskoja sekä hihitystä aiheuttavia otoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carolla on toi kyky näyttää toisella hetkellä tosi kuvaukselliselta, kun taasen seuraavalla hetkellä sopii pohtia, josko sen paikka ois ennemmin jossain pehmustetussa huoneessa... :p

   Poista
 3. Carolla oli selkeästi kivaa :D Naureskelin sun tekstille myös, oot mahtava kirjoittaja! Upeita kuvia myöskin taas kerran, voi kumpa joku tulisi ottamaan meikäläisen neidistä yhtä upeita :D Minulla kun on vaan puhelimen kamera käytössä, kuvanlaatu on järisyttävä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Carolla on melkein aina kivaa, sillä ku ei järki paljon päätä pakota. ;D Ja hei, iso kiitos positiivisesta palautteesta! Piristi aamupäivää aivan hirmusesti. :p

   Noista puhelimista sen verran, että itekin nykyään monesti ihan vaan laiskuuttani kuvaan kännykällä (ei vaan aina jaksa raahailla kameraa mukana), mut joku kuvankäsittelyohjelma voi pelastaa paljon, jos semmonen koneelta löytyy...joskaan tähän aikaan vuodesta nekään ei taida kauheesti enää auttaa. x)

   Poista
 4. Wautsi! Vielä ku tulis violetti hurttacollection valjaat, ni juosten menisin hankkimaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Semmoset ois pakkohankinta meille kans. :p Lompakko kiittää, ku ei oo moisia ainakaan vielä tullu vastaan.

   Poista
 5. Ei vitsi, vähänkö nätti tuo panta! Ja nyt kyllä niin kivoja kuviakin spämmit, mahtavia ilmeitä Carolla :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Panta on kyl huippu. Vielä ku toi lukitussysteemi ois musta eikä punanen, nii panta ois täydellinen, vaan kaikkea ei voi vissiin saada. :p

   Poista

 6. Liebster - palkinto & haaste teille blogissa
  http://rakkimus.blogspot.fi/2012/11/haaste_9.html

  VastaaPoista
 7. Ihana Caro ja kieli :) Violetista tulee aina mieleen kun aikoinaan näyttelyssä mulla oli mukana koiralla violetin värinen hihna ja näyttelyyn osallistuvat muutamat miehet yritti väenväkisin ostaa sen...myöhemmin selvisi, et ulkomaalaisen tuomarin lempiväri oli...violetti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika ovelaa toimintaa noilta miehiltä. :p Hauska tarina kyllä!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)