sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Karvahelvetti, kirjaimellisesti!

Yhdistetään kömpelön karvapersiin hepuli ja vasta suunnittelun asteelle ehtinyt siivouspäivä. Saadaan aikaan hengästyttävän karvainen video, josta ei "äksöniä" puutu!
8 kommenttia:

 1. No, leluja ei ainakaan puutu! Hirvee kasa puuhaamista :) Meillä kun vielä oli ne kisut, niin ne kaikki hiiret (piti olla vain niitä valkoisia, oikeen karvan peitossa olevia) löytyi jostain jääkaapin tms. mahd. huonosti kaivettavan esineen alta. Mutta toi kissojen leikki on ihanaa katsottavaa...sulavaa, eikä semmoista rymyämistä, kuin noilla koiruleilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leluja pitää olla iso kasa, että ees yks niistä löytyis jostain muualta ku justiinsa sieltä sohvan/lieden/sängyn/tms. alta. :D Eihän ne noilla kaikilla välitä leikkiäkään eli tietyt suosikit valitaan leikkeihin ja loput on vaan tiellä, ku ei poiskaan raaski heittää. Sinni tykkää ehkä eniten karvaleluista & nyörihiiristä, Pätkis sitte taasen ponnarilenkeistä ja myöskin niistä nyörihiiristä. Palloilla leikkivät sitte aika vaihtelevasti ja ny just Pätkiksellä on sellanen ihme pallokausi meneillään.

   Poista
 2. Hyvä ilme kissalla, ku sille sitä v-sinistä palloo heitit: *V*ttu, etkai sä luule et mä tol leikin...' Hauska leffa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tarkkaa hommaa, että millä leikitään ja millä ei. :D

   Poista
  2. Sama täällä. Välil on niin hemmetin tarkkaa se, mil lelul suostutaa leikkii. Mut kaks on selkeesti yli muiden ja herättää meijjän kissat vaikka kuolleista: Juomapilli ja laservalo.

   Poista
  3. Meillä ei oo noita koitettu koskaan, vaan tosta juomapillistä muistuki mieleen kynät, jotka kans kohalle sattuessaan pitää läimiä alas pöydältä ja juoksuttaa lattiaa pitkin jonnekin alle/hukkaan. :p

   Poista
 3. Laservalo on meidän porukoitten eetulle kanssa sellainen värkki, ettei paremmasta väliä... Kerrankin se juoksi valon perässä pesukoneeseen ja juuttu karvoistaan siihen sisäluukkuun... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, aika paha. :D Pitäis tota meiänki koittaa kyllä, vaan ei oo saatu vielä aikaseks semmosta valoa hommata.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)