keskiviikko 23. tammikuuta 2013

Draamakuningatar is back

Ai niin joo: Roosa the Draamakuningatar, tuo ehta kaupunkilaisneiti, on muuten "maalaislomailemassa" myös, joten ei ole tuo poikien elämä nyt turhan helppoa, ei, tuolla neidillä kun tuntuu vähän väliä sitä kuvitteellista pipoa kiristävän. ;) Kunhan tässä nyt ehtii kameran kanssa husaamaan enemmälti (ja milloinkahan sekin ihme tapahtuu, kysynpähän vaan...), iskeytyy ruutuun aimo annos hintsusti hapanta nakkiakin. Tai siis ainakin siinä tapauksessa iskeytyy, jos arvon nakki intoutuu muuhunkin kuin vällyjen välissä velttoiluun. Pakkanen kun on kuulemma asia, jota nyt ei vaan kuulu hyväksyä, ja parhaiten pakkasen voi välttää kaivautumalla vielä pikkuisen syvemmälle peittokasaan hetkenä, jona ovelta kuuluu jo valmiiksi lannistunut pyyntö tyyliin "Rooooosaaaaa, tuu pissalleeeeeee!" 

"Juu-u, no toivossa on hyvä elää", sanoi ihminen, joka lopulta ilman sitä mäyristä pihalle kolmen poikaeläimen perässä asteli.4 kommenttia:

 1. No mutta raasu on ihan masentunu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä anna ilmeen hämätä. Se on nääs mäyris. Ne osaa ton säälittävän raasun esittämisen jalon taidon ehkä paremmin kuin mikään muu rotu maailmassa. ;)

   Poista
 2. Mun on tullut jo hyvän aikaa seurattua tätä Karvahelvetin elämää ja kyllä sun postaukset on aina piristänyt päivää. Sun tyylis kirjottaa on jotain niin uskomatonta! =D Tänne jää aivan koukkuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kääk, no kiitos! :p Ei saa kehua liikaa, meen sanattomaksi tommosista, höh! :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)