maanantai 21. tammikuuta 2013

Tänään merkattiin aika monen kylän lumet

Kyllä, me tehtiin Caroluksen kanssa SE retki taas ja voi millaisessa säässä tehtiinkään! Niin nätti on tämä Suomi kyllä talvellakin, että meinaa melkein järki maisemia ihaillessa (ja kuulemma myös ohi vilahtelevia koiria haukkuessa) mennä. Ojaan ei silti ajettu, joten luvassa on jälleen oletettavasti vallan pätevä koirailuloma etelässä. :) Palailkaamme pian asiaan...


Pyhäjärven ABC:llä.


Vaajakosken ABC:llä.


"Etkaisää oikeesti jätä mua tänne?"


Lahessa karvaamassa mummin mattoa.


Perillä Hollolassa ihanan Leon luona!


Ja sen pelottavan Onnin.


Meepäs ny siitä ovesta sitte!


Nysse kone kiinni ja nukkumaan, hopihopi!11 kommenttia:

 1. Mä en koskaan uskalla jättää poikii noihin huoltsikoiden häkkeihin, pelkään että joku turvaa sinne jonkun raukan tallottavaksi:) Poikkee joskus kaupalla jos ohi meet tai mistä lie sinne Hollolaan meet..Heinolan kautta, tää jää jämsän ja lahden puoliväliin, arvaus leikki:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mäkään yksinään koskaan jätä eli aina oon seurana joko häkissä tai heti siinä ulkopuolella. Hyvä yhistää oma evästauko samaan syssyyn, ku ei tartte koiraa siinä hihnassa pidellä. :) Damn, huruutan aina väärää ( = rumempaa) puolta jorpakkoa eli koko matkan nopeeta nelostietä Heinolan kautta. Tulee aika pitkä reissu jo ennestään pitkän reissun päälle, jos lähtee summamutikassa kauppoja läpi käymään, mut muuton voiskin joskus. :p (PS. Mun eka kaupanmetsästyspaikka ois muuten Padasjoki!)

   Poista
 2. Lähellä pirhana oot, mutta se on se ennen padasjokee jämsästä katottuna:)
  Vaikka tuollakin paikkakunnalla seikkailen viimeisestä päivityksestä ilmennee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuhmoinen? ;) Pitääpä vilkaista sun blogia mahollisimman pian. Vähän meinaa pitää kiirettä, nii ei ehi netissä roikkua ja blogeja lukea (tai omaansa päivitellä, kääk!) samaan tapaan, mitä Oulun päässä. :p

   Poista
  2. PS. Ai niin, mehän käytiin siellä toissakesänä Caron kanssa! En vissiin koskaan kirjotellu siitä mitään tänne blogiin, ku mukamas kesällä on aina niin kiire, ettei ehi blogia päivitellä.

   Poista
 3. Ihana Leo, ihana Onni ja ihana Caro sekä mahtavan palvelun ABC:t! Nyt jäädään odottamaan pitkäkoipien kuulumisia :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Periaatteesta tekis mieli tukea pienempiä huoltsikoita ja karttaa ABC:eitä, mut hiivatti, ku keksivät noi koiratarhat, nii ei oikein muualle huvita tauolle suunnata. x)

   Poista
 4. Onpa meikäläisellä aukko sivistyksessä. Siis huoltsikoilla on koirille ulkoiluhäkkejä? Millä huoltisikoilla?

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)