keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mallioppiminen

Mallioppiminen lyhyesti: 

"Mallioppimisessa opitaan matkimalla ja havainnoimalla. Nyt lehtokurpalle näytetäänkin videolta, kuinka ne lehtokurpat, jotka osaavat soittaa sinfonian säkkipillillä, saavat valtavan kasan namupaloja, mutta ne, jotka soittavat väärin tai vain lorvivat eivätkä edes koske säkkipilliin, pudotetaan kaivoon. Oppilas oppii näin, että jos soittaa väärin, putoaa kaivoon ja jos soittaa oikein, saa palkinnon." 
(Lähde: Hikipedia)

Meilläkin suositaan mallioppimista. Kas näin!


Ahkeraa opiskelua kera piristävän kahvikupposen.


Aivan varmasti Carosta tulee suunnatonta ihailua herättävä pro aivan kaikessa, missä saksanpaimenkoiran tuleekin sellainen olla. Sellainen pro, siis. Että lähetelkääs tänne vaan suoraan ne ykköspalkinnot ja ruusukkeet, joita emme nyt jaksaneet vaivautua paikan päälle hakemaan. Kiitos jo etukäteen!


6 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa, että yllätyin mukavasti tuon lehden sisällöstä. Paljon parempi mitä aiemmat, mutta toki kaipaan enemmän asiaa eikä niitä näyttelykehä juttuja...

  luuhullut.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli mielenkiintonen, joo. :) Meille ei toistaiseks kotiin tota tuukaan eli luen vaan täällä Hollolassa noita numeroita, mitä ny sattuu milloinki olemaan tallella.

   Poista
 2. Moi! Eksyin näille sivuille vähän niinku vahingossa, mutta halusin vain kommentoida, että tosi makeet ja tyylikkäät sivut!

  VastaaPoista
 3. Tälle Hurrrrmaavalle blogille olisi tunnustus blogissamme. Kissojen lisäksi Caronkin kuulumisia on aina hauska lukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tunnustuksesta! Ja toki kommentista myös. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)