maanantai 6. toukokuuta 2013

Mennyttä kuvaa, tulevaa ohjelmaa

Sen verran lahjakkaasti sössin sen viime perjantain kuvausreissun, että pitkään piti miettiä kehtaako näin tunkkaisia ja auringon kärtsäämiä otoksia edes julkaista. Noh, julkaistaan nyt kummiskin, kun ei muutakaan tarjolla ole. On niitä kamalampiakin räpsitty, tuhansia ja taas tuhansia. :p Parempia kuvia Nanan ja Caron keskinäisestä ajanvietosta ei aivan heti kohta ole tulossakaan, sillä tällä viikolla treffaamme Nanan sijaan sijaan juoksunsa juossutta Nitaa ja ensi viikolla suuntaamme pitkästä aikaa etelään moikkailemaan sekä hömelöitä vinttieläimiä että sitä erästä komeaa punaista kissapoikaa. Varmaa siis on, että ensi viikon kohokohdiksi voidaan jo etukäteen luokitella Sinnin ja Pätkiksen ensimmäinen ulkoilusessio, ja melko varmasti myöskin Caron kesäuimakauden korkkaus. Alkuvuodesta hankkimamme pelastusliivit pääsevät siis viimeinkin koeajoon myös luonnonvesissä, jännää! :) Luvassa on siis kovasti toivottua vaihtelua arkeen kuin myös piristystä näihin aika paikallaan junnaaviin postausteemoihin. Junnataan nyt kuitenkin tämä viikko vielä näissä pohjoishenkisissä kuulumisissa.

6 kommenttia:

 1. Hehh.. Tämä blogi ei kyllä yhtään helpota omaa "saksanpaimenkoirakuumetta", mutta ei voi mitään, luen silti.
  Mukavan aurinkoisia kuvia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koirablogit ovat pahoja, juu. En suosittele pahasti kuumeileville. :p

   Poista
 2. Komea pari! Ja me jäämme innolla odottamaan niiden vinttieläinten kuulumisia sekä punaisen kisun! Nimim. Venäläisiin niin ihastunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama. :p Sinni ja Pätkis on meistä ainoat, jotka ei jälleennäkemistä ilolla oota. Onneksi eivät tiiä asiasta vielä mitään, hahaa!

   Poista
 3. Mulle iski keväänä sakemannikuume ja se ei parantunut buranalla.
  Elämäni paras hankinta! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se juu parane muulla ku "sillä itellään". :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)