sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Reissua reissun perään

Otetaan yksi kappale puolisokeita valokuvaajia ja isketään yhdet aurinkolasit vahvuuksilla sen nokkaan kiikkumaan. Lisätään keitokseen aurinkoinen päivä ja kamera. Saadaan tyyppi, joka ei näe kameransa näytöltä ilman laseja oikein mitään ja lasit silmillään se näkee ottamiensa kuvien värit aivan päin prinkkalaa. Että ei se nyt taaskaan mennyt ihan putkeen se kuvausreissu, mutta onnea on kuvankäsittelyohjelman tarjoama ensiapu, huh ja hah! Niin, ehdittiin kuin ehdittiinkin sitä Nitaa vielä tälle viikolle nähdä, joten pitäähän nämä kyseenalaiset otokset tännekin näytille hutkia.

Huomisen ohjelmistossa meillä on tasan tarkkaan vain yksi ainoa juttu ja se on karvaisten turpiemme suuntaaminen kohti Hollolandiaa. Etelöidymme koko lauman voimin, siis. Ans kattoo mitä siitäkin reissusta tulee. Jos ei muuta, niin autossa istumisesta puutuneita arseja ja raajoja nyt ainakin. Perästä kuuluu!


6 kommenttia:

 1. Kaunis "sahapukki" tuo Nita <3

  VastaaPoista
 2. Ai ai... Mie niin tykkään katella näitä kuvia. Teillä on hitsin upeet maastotkin siellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kyllähän noi välttää, mut ite henk.koht. tykkään enemmän vaihtelevammasta maastosta, Oulu ku on nii kamalan tasaista rannikkoseutua. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)