maanantai 9. syyskuuta 2013

Eroja

Kissoille koitti lauantaina melkoisen ovela päivä: ne joutuivat ekaa kertaa noin kahteen vuoteen useammaksi tunniksi eroon toisistaan. Edellisen kerran tämä tapahtui silloin, kun Pätkis joutui lekurin pakeille (tuolloin ohjelmistossa taisi olla ainakin jotain hammaskiven poistoa ja takahampaiden syöpymisen paljastaneiden pissavaivojen ihmettelyä), mutta tällä kertaa syynä oli jotain huomattavasti kivempaa: reissu Leevin luo. :) Sinni kun on niin mahdoton arkajalka, että vaatii joka kerta useamman tunnin sopeutumisajan uskaltaakseen liikkua tarhan suojakopista yhtikäs mihkään, päätin säästää sen tarhan kauhuilta ja jättää tyypin suosiolla kotiin.
Olkoonkin, etteivät nuo kissat ole keskenään kuin paita ja peppu, niin kylläpä meillä vaan oli illalla kotiin palaillessa oikein eteisessä asti vastassa yksi hämmentyneen näköinen kissa. Kun Pätkis, kantokopasta päästyään, lähti suuntaamaan kohti ruokakuppia (ylläri, että sillä oli moisen seikkailun jälkeen omasta mielestään aivan pohjaton nälkä!), oli sillä samantien perässään kilpparin värinen perävaunu. Perävaunu, jonka olemuksesta huokui uteliaisuus siitä, että "missäs pirussa sitä on oikein oltu ja mitä sulle on siellä tehty, häh?!"

Ja mitäpä siellä tarhassa sitten tehtiin? No esimerkiksi jotain tällaista:

6 kommenttia:

 1. On kyllä niin hyvinvoivan näköisiä kisuja, upeat turkit :) Mahtavaa kun tuollainen tarha tehty, mikäs siellä vietellä kissanpäiviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo ainakaan mistään ihan ohuimmasta päästä toi turkki noilla, ei. :) Ja kissatarha on aivan mahtava juttu. Leevihän viihtyy siellä käytännössä ympäri vuorokauden ja vuoden, jos ei ny mikään älytön pakkanen pauku.

   Poista
 2. Apua kun repesin näille kuville, Leevi riekkuu ja Pätkis pönöttää joka kuvassa samassa asennossa ja naamalla *kiviäkin kiinnostaa* ilme :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on vähän tommosia eli tosi hyvin sattuu nää tän kertaset kuvat kuvastamaan noitten yleistä aktiivisuustasoa. :D Tossa 7. alimmassa kuvassa Pätkis muuten murisi Leeville, vaikka toinen keskittyi täysin viattomasti risun jahtaamiseen. x)

   Poista
 3. Wau mikä parivaljakko ja koominen ajatus hätääntyneestä kaverista kotona :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan noissa aina kateltavaa. :) Ja Sinni tais selvitä ilman pysyviä traumoja, vaikka oliki aika outo kokemus. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)