lauantai 28. syyskuuta 2013

Luonnonlapset

No nyt on niitä kuvia! Tässä olisi nyt sekalaista settiä saaressa hengailleista pojista. Kuten huomaatte, ei uiminen jäänyt täysin Caron varaan, sillä sekä Leo että Onni eksyivät Päijänteeseen - ja ihan ilman uhkailua, vieläpä. Tätähän voisi kutsua jo edistykseksi. Onnista tosin ei tässä kuvasetissä yhtään kastautumiskuvaa mukana ole, mutta varmaan myöhemmin sellainenkin mukaan mahtuu, sillä onhan näitä kuvia toki vielä vuoroaan odottamassa. 
Saari, jossa tuolla reissulla majailimme, toimi majapaikkanamme useampaan otteeseen menneenä kesänä. Mantereellahan noita leiriytymispaikkoja olisi toki myös, mutta vinttien saalisvietin ja sitä kautta omille teilleen eksymisvaaran vuoksi on huolettominta valita saari, jossa on lääniä ehkä vähän spurttailla, mutta josta tyypit eivät kuitenkaan, noh, hilpaise hiivattiin. Tosin kylläpä vaan karkasivat tuoltakin, kun intoutuivat tekemään yhden omatoimisen uimareissun pieneen saareen, josta on ollut kommellusvivahteista juttua ennenkin. :p Leo tuli muistaakseni pois ite uiden, mutta Onnin pösilö piti erikseen kumiveneellä takaisin hakea, kun ei siitä itekseen palaamisesta tullut muuta kuin sitä rantakivikossa suoritettua epätoivoista ulvontaa. Onnillehan tuo pelkkä ramppia pitkin veneestä poistuminen ja takaisin pääseminen tuottaa toisinaan suurta päänvaivaa, tyyppi kun ei tunnu aina muistavan, mitä niillä neljällä raajaksikin kutsutulla mahanalusulokkeella tulisi oikein tehdä...4 kommenttia:

  1. Kesäisiä kuvia. Vai mahanalusulokkeet : D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kesäiseltä tuntui vielä (lämmintä iltapäivisin oli peräti jotain 17-20 astetta!), vaikka syyskuu niitä mahanalusulokkeita jo kutitteliki. :p

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)