tiistai 31. joulukuuta 2013

Pai pai, vuosi 2013!

Tuplapostauspäivä eikä vähiten siksi, että olisi suoranainen pyhäinhäväistys jättää vuoden postausmääräksi 199, kun se voi tämän jutun myötä olla tasan 200. Tarkkaa hommaa. ;) Vaan onpas sitä tullutkin syydettyä hämmentävän iso kasa huttua internetin laineille tänäkin vuonna, huh huh! On kirjoiteltu koiratreffeistä, meressä uimisesta ja vetovaljasteluista Oulussa, on puskettu ruutuun luvattoman iso kasa kuvia veneretkistä (Caro sanoisi, että "eiku UIMAretkistä!") Päijänteellä, on ulkoilutettu katteja niin tarhassa kuin villissä luonnossakin, ja sitten tietysti kertoiltu aivan tavallisesta hengailusta täällä etelässä ja jo taakse jääneessä pohjoisessa. Vuosi 2013 oli meidän laumamme osalta aikamoinen muutosten vuosi, mutta onneksemme pääasiassa pelkästään hyvällä tavalla sellainen. :)


Niin, se olisi sitten tämä vuosi tallusteltu lähestulkoon loppuun, joten mikäs sen parempi tapa juhlistaa vanhan vuoden päättymistä kuin perheretki suolle. Kovin oli jorpakon nurkilla syksyisen näköistä ja kieli keskellä suuta sai märkiä rinteitä kivuta ja kavuta (no eräälle ei kyllä tuottanut edelleenkään mitään ongelmaa painaa sata lasissa milloin mihinkin pöpelikköön), mutta eipähän tarvinnut pelätä kenenkään raketteja ihan lähimaastossa ammuskelevan. Muutama kaukainen paukahdus me silti reissun aikana kuultiin (ja tätä kirjoitellessa siellä täällä paukahtelee jo melko aktiivisesti), joten näköjään maailmassa on vielä näinä sivistyksen aikoinakin niitä turvenuijia, jotka eivät kelloa ymmärrä. Meillä ei tosiaan poksuihin reagoida sen enempää kissojen kuin koirankaan osalta, mutta arempien karvakorvien puolesta hirmuisesti toivoisin, että niitä ampumisaikatauluja osattaisiin noudattaa ja sitä kautta muita kunnioittaa. Mutta liikaa on pyydetty se, ikävä kyllä. :( Siispä isosti tsemppiä vaan kaikille, joilla niitä paukkuarkoja kotona asustelee. Yhtään ei muakaan haittaisi, vaikka ammuskelu kiellettäisiin yksityishenkilöiltä kokonaan ja vuoden ensimmäinen päivä valkenisi kerrankin ilman maanpäällistä roskahelvettiä.


Nyt kuitenkin riittää tämä naputus, sillä pitäähän tässä tulevallekin vuodelle jokunen kirjain säästää. Toivotan täten kaikille teille lukijoille oikein mukavaa ja turvallista vuodenvaihdetta sekä onnea ja menestystä - tarkoittavat nuo nyt sitten kenenkin kohdalla mitä ikinä - vuodelle 2014! Ja erona moniin muihin blogeihin me emme listaa tulevalle vuodelle mitään uusia jänniä tavoitteita, sillä meille on olemassa edelleen vain yksi ja ainoa tavoite: me aiomme pitää mahdollisimman hauskaa! :)7 kommenttia:

 1. Iloista uutta vuotta teidän koko poppoolle! Huttu on ihan parasta. :)

  VastaaPoista
 2. Lisää huttua sitten vaan ensi vuonnakin :) Mahtavaa uutta vuotta siis koko porukalle!

  VastaaPoista
 3. Huttua - hyvää ja vähemmän hyvää - tulee piisaamaan jatkossaki, lupaan sen. :p Kiitos molemmille!

  VastaaPoista
 4. Rauhallista vuodenvaihdetta teille ja hauskaa tulevaa vuotta 2014!

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta teidän laumalle :)

  VastaaPoista
 6. Hyvää uutta vuotta teille!

  Sen lisäksi, että teidän juttuja on mukava lukea, niin myös valokuvat ovat aina ihan super hyviä. Tykkään.

  VastaaPoista
 7. Kiitti kovasti kaikille! :)

  Mamma N:lle vielä erikseen sen verran, että oon _erittäin_ iloinen, jos ja kun kuvat on jonkun mielestä superhyviä, mut ite melkosena nipottajana löydän vielä vaikka ja mitä viilaamisen arvoista - ja samalla märisen, ku kuvauskaluston päivittäminen on niin samperin kallista puuhaa. :p Hiljalleen sitä kummiskin koitan päivitellä samoin ku omaa osaamista myös, ja se toivottavasti tulee näkymään myös kuvien laadussa. :)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)