maanantai 9. joulukuuta 2013

Sen PITI olla hyvä idea

Aina silloin tällöin saan mielestäni tosi hyviä ideoita, mutta on myös tullut tässä vuosien varrella huomattua, että aika usein jään mielipiteineni hyvinkin yksin. Viimeksi tänään kävi niin enkä kyllä vieläkään ymmärrä, jotta miksi. Hommahan oli sen näköinen, että bongasin tuolla yhdellä kirpparilla pikkukoirille tarkoitetun toppatakin ja siitähän se erittäinkin kuolleena syntynyt idea sitten tietysti lähti: takkihan olisi mainio ulkoilutakki vilua vihaavalle Pätkikselle! Ei tarttis palella, jos se ihme tapahtuisi, että lähdettäisiin ulostelemaan joskus talviaikaankin. Noh, arvaatte varmaan, millaisen vastaanoton tuo hieno ideani kotona Karvahelvetissä sai.


Et VOI olla tosissas?!


Ilmassa väreilee kevyt epäilys. Tästä ei voi seurata hyvää.


Maanantai-ilmeiden aatelia?


Kas, se liikkuu sittenkin.


Lohtumässyä tarttis kyllä tällä matkalla nudistikissojen helvettiin.


Epätoivoinen pakoyritys kaula-aukon kautta...


...jaaaaaa umpisolmussa ollaan.


"Ei susta taida uutta Houdinia tulla." "Oos ny siinä ja päästä mut POIS!"


Taidetaan siis viettää lopputalvi sisällä.25 kommenttia:

 1. Voi ihana Pätkis! :D Noi ilmeet kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Ja tuo teidän toinen kissa on samaa väritystä kuin mun Killi-neiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kertoo, joo. Arvostus hipoo vähintään taivaita. :p Ja kilpparit on kyllä ihania tytsyjä. :)

   Poista
 2. Muahahah - Pätkis sentään yritti, edes karata asustaan, meillä lähinnä jäykistytään kauhusta kun päälle vedetään lämpöinen neuleliivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu mahollisesti siitä, että Pätkis-parka on joutunu kokemaan noita epätoivoisia sovitteluyrityksiä ennenki. :D Kaikkeen vissiin tottuu, mut eniten ihmettelin, ku tyyppi suostui jopa liikkumaan toi päällään eikä se ees sujunu hullummin, sen alkujärkytyksen ja loppu-umpisolmun välissä. ;)

   Poista
 3. Toinen olisi niiiiin tyylikäs ja lämmin toppiksessaan, ellei luikertelisi siitä ulos! Auttaisiko, jos Pätkis saisi peilata hetken itseään tai katsoa nämä kuvat? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehei! Sehän kehittäis mua vastaan ikuisen vihan ja halveksunnan, jos näkis, että oon menny julkaisemaan näin epäedustavia kuvia. Tosin se on tainnu kehittää sen jo, että ehkei menetys ois suuri. :D

   Poista
  2. Olen muuten miettinyt joskus samaa - jos Nuppu ja Juju tajuaisivat, mitä kaikkea olen niistä kertonut ja millaisia kuvia nettiin lykännyt, niin niillä ei ehkä huumori riittäisi. :-D

   Poista
  3. Ei. Eläinparat. :D Näin paljon me niitä arvostetaan...

   Poista
 4. Voi ei :D Toinen on ihan surkeena.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähemmästäki, ku koiran kuteita pukevat. x)

   Poista
 5. Koira katselee kateellisena takkia mutta kissa vaikuttaa omasta mielestään nöyryytetyltä... Ihania. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En menis ite kyllä ehkä sanomaan, että kateellisena. Luulen nimittäin, ettei koirakaan tommosta kauheesti arvostais, vaikka kestäiski asian tilan vähän paremmin ku Pätkis. :p

   Poista
 6. Älä, kun Minni eli ostin sille kaupasta keltaisen takin karvakauluksilla, olis sopinut harmaaseen kattiin :)
  Lopputulos oli sama kuin kuvissasi,:) Kuule, kokeillaan seuraavaks pojille, oisko vaaleanpunaiset ruskean kaverina kivat, mitä tuumitte ukkoset :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hohoo, arvaa vaan haluaisinko vuorata Caron kaikella pinkillä (tykkään ite kovasti siis, tosin kohtuuden rajoissa), mut kaikesta vapaamielisyydestäni huolimatta (perusperiaatehan mulla - mukamas - on, ettei maailmassa oo tyttöjen ja poikien värejä) en pysty tekemään niin. :p Onneks mm. Katjamaaritilla on tän asian kanssa enemmän pokkaa, joten jos lähet yllyttämään sitä, saatat jopa onnistua, kjäh!

   Poista
 7. Buahhahhaa!!!
  Saakeli, siinä meni kahvit näppikselle. Taas. Mun pitäis jo osata varoa että tälle saitille tullaan varovaisesti.
  Ei, älä, sä et voi pakottaa Pätkistä tollaseen :D

  Sen verran vinkkinä että kaverin kissa sai itsensä aina hirtettyä ja umpisolmuttua siihen takkiinsa (sillä oli leikattu selkä ja lekurin määräyksestä kylmällä aina takki) mikäli se joutui pitämään sitä sisällä vaikka vaan minuutin verran. Homma alkoi toimimaan kun kissa kannettiin kainalossa ulos ja siinä ulkorappusilla vasta laitettiin takki niskaan. Samoin sisälle tultaessa takki joko riisuttiin aivan välittömästi kynnyksen yli päästyä... tai sitten se jouduttiin naurua pidätellen "avaamaan kissasolmusta".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sori. Ja voin, koska mikä oiskaan maailmassa hauskempaa, ku omien mussukoidensa totaalinen nöyryyttäminen - julkisesti? :D

   Toi on varmasti erittäin toimiva idea. Mä luulen, että Pätkis pärjäis kans paremmin ulkona ton kanssa, koska sillä ois siellä muutaki aateltavaa ku ittensä solmuun laittaminen. :p Tosin kummasti se on viime vuosien kokeiluista jotain oppinu (oon ajoittain sovitellu sille jotain, mikä ei lopulta oikein sovi), eikä enää jäätyny totaalisesti, vaikka saiki jotain kampetta niskaan. Nöyryytys tekee näköjään mestarin!

   Poista
 8. Pätkiksen ilmeistä päätellen takki-ideasi oli lähinnä pahimman sortin eläinrääkkäystä. Ne jotka väittävät, että eläimet eivät osaa ilmaista tunteitaan, ovat niiiiiin väärässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Pätkis totisesti näyttää, jos joku juttu maistuu happamalta. x) Vaan mitä voimme päätellä siitä, että Pätkiksellä on sama ilme myös silloin, ku joku haluaa esim. halata sitä?

   Poista
 9. Käys kurkkaamassa: http://koeruuvet.blogspot.fi/2013/12/luukut-11-ja-12-seka-elainlaakarin.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, vai pääs se Pätkiski mukaan joulukalenteriin! :p Mahtia, kiitti! :)

   Poista
 10. Kaikkea ne ihmiset keksiikin! Mutta jäin kyl vähän miettimään, miksei noin upeella turkilla pärjää ulkona? -Kajsa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on varmasti tottumiskysymys ja kissakohtaista kylmänsietokykyä myös. Lyhytturkkinen Sinni pärjää/viihtyy pakkasessa paljon paremmin ku tuuheaturkkinen Pätkis, joka alkaa aika herkästi tärisemään ja vaatimaan sisälle esim. parvekkeelta. :)

   Poista
 11. Liikkui kuitenkin ilman takkihalvausta? Meilläkin se paksumpiturkkinen palelee ulkona. Mutta ei oo uskallettu yrittää mitään näin rohkeeta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikkui ENNEN takkihalvausta, eli joo ja ei. :D On tullu koiteltua tolle tässä vuosien saatossa sen verran monia takin tapaisia, että tyyppi alkaa jo tottumaan sovitteluihin, joskaan ei erityisemmin arvosta.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)