sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Ei oo säitä pidelly

Vähiin ovat viime aikoina jääneet ne hetket, kun ollaan kissojen kanssa parvekkeella viihdytty. Ei tarkene, ei ollenkaan. Yhtenä päivänä sataa räntää, toisena rakeita, kolmantena vettä, neljäntenä tuulee ja viidentenä on vilu muuten vaan. Aina toisinaan sattuu se ihme, että jostain muhkeiden pilvien välistä pilkottelee aurinko ja silloin meillä survoudutaan parvekkeelle vaikka väkisin. Hampaat irvessä leikitään kesää, vaikka yhdellä väpättää villasukat ja lopuilla pörröllään olevan turkin uumenista sojottavat viikset.

Tilaamamme uusi kesä on selkeästi viallinen. Onko tällä palautusoikeutta? Me halutaan paluupostissa se viime vuoden malli. Se oli hyvä.


Tämäkö on ny muka se KESÄ, häh? Älä kuule huijaa!


11 kommenttia:

 1. Ei ole ollut häävi kesä... Meillä kisut on kuitenkin viihtyneet parvekkeella kun lasit hieman lämmittää. Varmaan tarkenisivat yönkin siellä, mutta minulle tulee kylmä ja ovi menee viimeistään nukkumaanmennessä kiinni. Valjasulkoilut on kuitenkin jääneet tooosi vähäisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oispa ne lasitukset... Ne auttais hirmusesti. Meilläki toi (valjas)ulkoilu on ihan jäissä (hah), ku eihän tuolla kehtaa ihminenkään paikoillaan möllöttää saati sitte vilunarka kissa. Ei sellasesta ulkoilusta nauti kukaan.

   Poista
 2. Sinnin ilmeet kertovat kaiken, eli meille kanssa se viimevuotinen! Kunhan kuitti vain löytyisi... *penkoo, penkoo*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuitti on hukassa meilläki, eli heikolta näyttää. Pitäisköhän kehitellä joku ryhmäkanne palveluntoimittajaa kohtaan? Mä luulen, että meitä laatuun pettyneitä asiakkaita on PALJON!

   Poista
 3. On tässä kylmyydessä se hyvä, että itikat on muuttanut jonnekin lämpimään kun ei ainakaan juhannuksena ollut. Mutta sais se lämmin tulla silläkin uhalla että itikat otti meno-paluu lipun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan eipä meillä ollu itikoita viime kesänäkään oikein ollenkaan, vaikka oli lämmintä. :O Mä kestäisin niitä oikein mielelläni, ku ei vaan tarttis palella.

   Poista
 4. Mutta kun ei aina voi kaikille olla mieliksi ja ny oli mun vuoro saada tilaamani kesä, HAH HAH HAAA :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, voi kai se olla jostakusta kivaa, ku sataa vettä/räntää/rakeita ja on viileetä lähes 12 kuukautta vuodessa. Itteä ei vaan naurata yhtään.

   Poista
 5. Viime vuoden malli voisi sitten vain tulla teille! Itse kriiseilin ensimmäisen kuukauden vaatteiden kanssa, kun en omistanut yksiäkään hellevaatteita, eli aina kun toinen kaksijalkainen halusi lähteä ulos, minä ilmoitin itkupotkuturhautumisen jälkeen, ettei minulla ole mitään päällepantavaa. Lisäksi inhoan hellettä, 25 astetta on jo AIVAN liian kuuma. Palautusoikeus olisi silti kiva, ei kiesällä pidä joutu käyttämään neuleita, takkeja ja nilkkureita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, ja Kajsa halusi sanoa, että nyt on just hyvä, ei kuumota muttei palellakaan :)

   Poista
  2. Se meni sitte edellinen hellekesä vissiin sisällä, jos sulla ei ollu tallessa yhtään kesävaatteita, joita tänä vuonna käyttää. ;p Ja mä ku oon pitäny alkukesää aina hyvänä tekosyynä lähteä vähän "toooosi maltillisesti" shoppailemaan, jos ne vanhat rytkyt tympii. Mä kyl tykkään helteestä. Ei haittaa yhtään, vaikka ois kuinka kuuma.

   Auringonpalvoja-Sinniltä Kajsalle sellaset terveiset, että "kyllä muuten palelee!"

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)