maanantai 30. kesäkuuta 2014

Viikonloppuna osa 2

Vietettiin jälleen rento viikonloppu Päijänteellä, joskaan Kalle ja Leo emäntineen eivät tällä kertaa retkiporukkaamme kuuluneet. Paljolti siitäkin syystä tuli kuvailtua sitä sun tätä lähinnä vain kännykameralla, oma koira kun on jo niin nähty. ;) Maisemat itessään olisivat kyllä kunnon kameran tallentajikseen ansainneet, joten täytyy ryhdistäytyä, kun uudemman kerran jylhälle kalliosaarelle suuntaamme. Perjantaista lauantaiseen aamupäivään hengailimme eräällä toisella saarella ja sen rantavesistä bongasimme söötin (ja Caron mielestä tosi haukuttavan) laulujoutsenperheen, johon kuului peräti kolme pienehköä poikasta. Iltahämärä ei kuvaajia suosinut, mutta laitanpa nyt näytille yhden kuvan tuostakin näystä. Aurinkoisesta lauantaipäivästä ei jäänyt talteen kuin muutama hassu kuva, se päivä kun kului suurimmaksi osaksi uisteluhommissa. Uistelun saldo: yksi 85-senttinen hauki. Komealtahan se näytti jättimäisine kitoineen ja silmineen, mutta jos Carolta kysytään, niin eihän siitä ollut edes koiralle ruoaksi. Pthyi sentäs, kun kehtasivat edes niitä maistiaisia tyrkyttää!4 kommenttia:

 1. Oi, mitä tunnelmakuvia! Tuntuu kuin olisi itsekin käynyt luontoretkellä, kun näitä kuvia katsoi! :) Ottakaa seuraavan kerran Pätkiskin mukaan. En voinut olla haaveilematta, miten ylväältä se näyttäisi iltaruskon punaamalla kalliolla. Ja ymmärtäisi ehkä hauen päälle enemmän kuin Caro? :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, monesti oon iteki haaveillu Pätkiksen ottamisesta mukaan, mut olosuhteet tuolla on sen verran riskialttiit ja kyseinen katti kaiken lisäks niin stressiherkkä, että sen on parempi lomailla mummilassa. :) Ja Pätkis on Caroakin nirsompi tuoreen kalan suhteen, eli taitais juosta karkuun vaan. :D

   Poista
 2. Upeat maisemat. Mitäs Caro joutsenista tuumaili ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No me ihmiset huomattiin joutsenperhe siinä vaiheessa, ku rannalta alkoi kuulua VOUH VOUH VU-VU-VU-VU VOUH, että siitä voi sitte koittaa kääntää mielessään suomeksi ne otuksen ensiajatukset. :D Ton alun jälkeen tuli kannustettua herraa hieman hiljaisempaan tuumailuun. Lopullinen mielipide jäi vähän hämärän peittoon.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)