tiistai 24. kesäkuuta 2014

Heppapalloilijat

Aivot lomalla ja korvien väli kunnossa x 2:


Tuo heppapallo on muuten aika jees hankinta, joskin me kerrostalolaisina joudumme lainaamaan toisten pihoja aina, kun tekee mieli hillittömästi sattumanvaraisiin suuntiin sinkoilevan pallon kanssa telmiä (talvella käy tietysti järven jääkin). Ei ole ihan sisätilalelu tuo, kun toisinaan tuntuu, ettei pihakaan meinaa riittää: usein on vähintään Kalle turvallaan, kun ei hoksaa väärään suuntaan pompannutta palloa varoa. :p Caro jaksaa nujuuttaa palloaan tuntikaupalla ja nyt menneenä juhannuksena myös Kalle alkoi päästä jyvälle siitä, että pallon kanssa voisi vetäistä vaikkapa pienet painisessiot. Ehkä saan senkin kömpelön hassuuden videolle joku kaunis päivä.

4 kommenttia:

 1. Koirien kahvakuulatreenithän ne! Kalle tykkää selvästi myös jumpata välillä ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kahvakuulailua kevyillä aloittelijapainoilla Carolle ja jumppapalloilua Kallelle. :p

   Poista
 2. Hei mistä te oikeen ootta tollasen "aarteen" hankkineet? Meidän pallohullu ei varmaan pysyisi pöksyissään kun tuollasen antais, täytynee siis hankkia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiän oma on Kärkkäiseltä, mut on noita näkyny myös ainaki Agrimarketissa ja muissa vastaavissa "sekatavarakaupoissa", joissa myydään myös hevostuotteita. Noihan on nimestään huolimatta myös koirille tarkotettuja leluja ja hirveen hyviä erityisesti siksi, että vaikka hampaat tekee palloon reikiä, nii pallo ei silti mee lyttyyn ellei ny tietty siitä ihan paloja irti revi. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)