tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kahdessa saaressa

Viikonloppu vierähti jälleen kesäisellä Päijänteellä veneillen, saareillen, uiden (me uitiin Caron kanssa tuntitolkulla ja vähän päälle, kiitos mahtavan sään!) ja Sysmässä päiväretkellä piipahtaen. Tämänkertaisista saarista toisella olimme ehtineet jo kertaalleen tälle kesälle yöpymään, mutta toinen, pieni kallioinen "lokkisaari", oli siltä osin täysin uusi tuttavuus. Aiemmin kesällä saareen ei olisi kehdannut mennäkään, siellä kun oli nuo pesimäpuuhat täydessä vauhdissa. Häiriköt olisivat saaneet äkkiä kirjaimellisesti kakkaa niskaansa vakkariasukkailta, joten jätettiin tyypit omaan rauhaansa rantautumista edes suunnittelematta. :p Lokkeja ja erityisesti vikkelästi singahtelevia toisiaan jahtailevia tiiroja tuli kuvailtua viikonloppuna melkein enemmän kuin tuota koiraa, joten niitäkin kuvia koitan värkätä näkösälle lähipäivinä. 

Sysmän päässä ei tullut räpsittyä yhtään koira-aiheista kuvaa, mutta kerrottakoon Caron saaneen pari totaalisesti poikaan ihastunutta iältään varttuneempaa naisfania, kun vietimme tovin erään myymälän edessä "vanhempaa kapteenia" takaisin odotellen. On se vaan melkoinen naistenmies tuo meidän karvainen kakaramme, kun tuosta noin vaan ventovieraita naisia hurmaa!

2 kommenttia:

  1. Upea järvitunnelma, upea koira <3! Kyllä täälläkin huokaillaan ihastuksesta noin komean laivakoiran kuvien ääressä :-).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emäntä ja Caro kiittävät kauniista sanoista! :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)