tiistai 8. heinäkuuta 2014

Orka on buuuuu, Kong on jeeeeee!

Meille kävi vähän tyhmästi tuossa jokunen viikko takaperin, kun oltiin veneilemässä. Olin hommannut Carolle yhdestä kaupasta uuden kivan uimalelun - tai niinhän siis luulin: vaikka tuotepakkauksessa luki, että lelu kelluu ("It floats!"), kävi aika pian selväksi, että eipä muuten kellukaan. Nätisti upposi Päijänteen syvyyksiin tuo Orka Pine Cone Chew -niminen kumilelu ja sinne pohjaanhan se myös jäi, kun meni uppoamaan niin syvälle... 


Mites tässä ny näin kävi?


Nooh, ei siinä mittään. Harmitti vietävästi, kun tuli hukattua roposiaan epäkelpoon leluun (vaikka eihän se mikään superkallis ollut), joten tavoistani poiketen ryhdyin kerrankin reklamointipuuhiin. Palautetta suoraan maahantuojalle, siis. Ja kappas, vastoin etukäteisodotuksiani sieltä jopa vastattiin takaisin ja mikä ilahduttavinta, lähettivät vielä Carolle kuulemma taatusti kelluvan uuden lelun: Kong Aquan! Shetland Oy ansaitsee siis kiitokset hyvästä asiakaspalvelustaan vielä tätäkin kautta. :)
Se uusi lelu, Kong Aqua, pääsi todelliseen kelluntatestiin ensimmäistä kertaa eilen, kun lähdettiin Caron kanssa rantsuun ihanaa hellepäivää viettämään. Ja kyllä kuulkaas kelluu ja toimii muutenkin! Lelumme on kokoa M, ja vaikka aluksi ajattelin sen olevan isohkolle koiralle ehkä vähän pieni (M-kokoa suositellaan max. 15-kiloisille koirille), niin reissun myötä mieli muuttui kummasti. M-koko on juurikin sopiva tuollaiseen retkeilyyn, jolloin lelun ei ole hyvä painaa kantaessa kovinkaan paljoa, mutta sen on silti erotuttava selkeästi vedestä ja heinikkoisesta maastosta. Tässä kohtaa tuo yleensä karttamani oranssi värikin toimii loistavasti.


Mikä parasta, Caro tykkää lelusta tosi paljon, sillä vedestä hakemisen lisäksi lelun voi singota ilmaan narulla kumimötkäleelle vauhtia antaen tai moukaroida itteään aina niin riemastuttavan väkivaltaiseen tyyliin. Toisinaan moukaroitavaksi meinaavat joutua viattomat sivullisetkin, mutta eikös se vanha sanonta niin totea, että jaettu ilo on kaksinkertainen ilo? Ei siis parane turhia valittaa. Kunhan kelluu ja sinkoaa, niin hyvä on. :p4 kommenttia:

 1. Reklamaatio kannatti kun tuli noin mieluinen lelu korvaukseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. :) Se uponnut lelukin oli koiran mielestä hirmu kiva sisälelu, mut vesileluna sellanen soveltuu pelkkiin sukellusharjoituksiin. :p

   Poista
 2. Asiallinen palaute on varmaan useimmiten kannattavaa - itse olen saanut neljä auton ajovalopolttimoa ja leipä- ja pullalahjakortin, kun olen lähettänyt kohteliaan palautteen valmistajalle/maahantuojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehottomasti pitää muistaa olla kohtelias, koska virheitä sattuu kaikille eikä haukkumisesta tai riehumisesta hyödy kukaan. Ei kummiskaan oo kyse elämästä ja kuolemasta, vaan virheellisestä tuotteesta tai pakkausmerkinnöistä. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)