lauantai 3. tammikuuta 2015

Tervetuloa vuosi 2015 ja yksi uusi kuje!

Jaa oho, se on näköjään tuo vuosi vaihtunut sitten viime postauksen, joten nyt on sitten Karvahelvetin kahdeksas olemassaolon vuosi polkaistu käyntiin. Melkoista! :O Meidän vuodenvaihteemme sujui oikein rauhallisissa merkeissä kotosalla poksuja ikkunasta ja vähän parvekkeeltakin tuijotellen, ja niin laiskiaisia oltiin, ettei edes kuvia jaksettu räpsiä.


TÄH? Sä pistit musta MIMMOSEN kuvan MINNE?!?


On tässä jotain pientä tullut toki tehtyäkin kaiken lorvimisen lomassa: tuli nimittäin luotua Karvahelvetille oma Instagram-tili. :) Sen kautta olisi tarkoitus spämmäillä "instailijaihmisten" näytöille kaikenmoisia tuokiokuvia (ja ehkä toisinaan videoitakin) tästä kohtalaisen eläimellisestä arjestamme. Toisin sanoen tarjolla on käytännössä tismalleen samaa huttua kuin mitä voitte jo blogistakin löytää, paitsi että kuvien laadun kanssa ei siellä kännykuvien ihmeellisessä maailmassa kummemmin pingoteta, toisin kuin täällä olisi pyrkimys. :p Että tervemenoa vaan seurailemaan meitä sielläkin, jos siltä tuntuu!


4 kommenttia:

 1. Aaahhhahhha, mikä mainio kuva! Juuri noin pitää vuosi aloittaa - kaikenmoisia mahtavuuksia teidänkin vuoteen toivotellen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotain uutta sitä pitäis kai välillä keksiä, ettei käy touhu liian tylsäks. :) Mahtavuuksien täyteistä vuotta teille kans!

   Poista
 2. Loistava kuva! :DDD Ja pitää mennä Instaan tykkäilemään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee jee! :) Kiva, että siellä on muitakin ennestään tuttuja. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)