perjantai 20. maaliskuuta 2009

Kissakuvahaaste 105: Perhe

Kissat saavat harvoin perhettään valita. Ihmiset päättävät millä kokoonpanolla on arkea pyöritettävä, joten vaikka perheen karvaisimmat otukset eivät keskenään täydellisesti toimeen tulisikaan, on niiden silti jaksettava toistensa naamoja katsella.


Ulkoilupäivä perheen kanssa.


Sinni ja Pätkis ovat keskenään melko erilaisia. Toinen on ahmatti, kun taasen toinen syö vain nälkäänsä ja toinen palvoo aurinkoa toisen vetäytyessä mieluiten varjoon. Eipä kiinnosta leikkiminen tai muutkaan sporttisemmat huvit sohvalla päivästä toiseen makaavaa Pätkistä, vaikka samaan aikaan Sinni nyrkkeilee kiipeilytelineestä roikkuvan hiiren kera. Liekö siitä leikkisyydestä johtuvat myös päivittäiset mähinät, kun toinen tahtoisi telmiä toisen halutessa vain omaa rauhaa.

Vaikka katit ovatkin niin toisistaan poikkeavia, ettei niitä aina samaksi eläinlajiksikaan uskoisi, niin voisinpa melkein vannoa, että mielekkäämpää niiden elämä on toisen kissan kanssa kuin ainoana kattina talossa. Ne eivät koskaan jää yksin, vaikka ihmiset kylillä tavallista pidempään juoksisivatkin. Niillä on toisistaan sellaista seuraa, joka taatusti ymmärtää tismalleen mitä tietyn sävyinen nau'unta meinaa. Samaa ei voi sanoa meistä ihmisistä, jotka silti myöskin samaan perheeseen kuulumme ja kovasti yritämmekin otuksiamme ymmärtää.

2 kommenttia:

  1. Hihii, pikku Pätkis näyttäki kyllä semmoselta suloiselta laiskiaiselta;) Menin muuten hommaamaan sen furminaattorin ebaysta, sain sen parilla kympillä:) Jos karvahelvetti täälä meilä helpottaa, taiamme hankkia toisen kisulin Viljamille kaveriksi!:D

    VastaaPoista
  2. Joo mä ehin just lukemaan sun ostosuutiset ennen ku näin täällä tän kommentin. Hyvä ajoitus. :D Ja muistakaa toki ottaa sitte raggis, että on ihan takuulla harjalle kunnon käyttöä. :D

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)