maanantai 23. maaliskuuta 2009

Sisäkissa ulkoilee

Tämä kuvasarja jatkaa viimeisemmän postauksen kuvallista teemaa eli antaa vielä vähän lisäinfoa siitä miltä touhu näyttää, kun kissamme päättävät ulkoilla turvallisesti omalla parvekkeellaan. Kummallakin on tänään hepuli mikä ilmenee päin seiniä juoksemisena, tappelemisena sekä jatkuvana möykkäämisenä. Mulla on vahva tunne siitä, että lukitsen kohta kummatkin pihalle ja päästän ne sisään vasta myöhään illalla. Johan mä kerran tänään ne sinne tahattomasti unohdinkin. Seuraava kerta ei tulekaan olemaan enää mikään vahinko.




Bongaa kissa.






Miten niin pelottava katse?


Joskus sillä hiljaisimmallakin on asiaa.




Onnea on törkeän ruman värinen kiipeilymatto.


Samaan aikaan lattiatasossa...



Pätkistä ei taaskaan kiinnosta.

6 kommenttia:

  1. Hehee, kylläpä mua nauratti tuo "Pätkistä ei taaskaan kiinnosta":D Teiän perheen pieni puuhakasa taitaa ilman muuta olla Sinni ja Pätkis lienee se talon laiskiaislöllö;)Kätevä muuten tuo parvekkeen kiipeilyraavintamatto!

    VastaaPoista
  2. Joskus totuuskin naurattaa. :p Ja hyvin on päätelty noi perheen roolit, sillä noinhan ne meneepi. Matto päätyy varmaan taas kesäksi parvekkeen lattialle, jossa sitä on yhtä hyvä raaviskella ja talloa, eikä haittaa, vaikka menis sotkuun. :)

    VastaaPoista
  3. Kylläpäs Sinni niin nätisti kattelee kuvan ottajaa.
    Sinulla on tosi paljon ihania kukkia.Miten ihmeessä saat ne noin kasvaa rehottamaan?Onko jokin salainen aine millä niitä hoidat!Eikä edes kissat ole saaneet niitä syötyä!
    Utelee kateellinen yhden kukankuvatuksen omistaja.

    VastaaPoista
  4. Sinni onkin linssilude. :p Noh, rehellisesti sanottuna en useimmiten hoida kasvejani muutoin ku kastelemalla ja testaamalla missä ne sattuvat viihtymään parhaiten (lannoite toki löytyy, vaan enhä mä sitä muista koskaan käyttää). Kevätvalo on saanu mokomat ihan pirteiksi ilman sen suurempia taikoja. Ja kasveja on aivan liikaa, jotta kissat jaksaisivat niistä piitata. Tulivat vissiin siihen tulokseen, että ku yhen pudottaa lattialle, nii tulee kolme lisää eli sama antaa niiden olla rauhassa. :D

    VastaaPoista
  5. Sullahan on kunnon viidakko!! Miks musta tuntuu, et Pätkis muistuttaa jollain tavalla sua..? ;)

    VastaaPoista
  6. Allu, joo nii on, mut älä kerro silti kaikille mitä kaikkea muuta oot joskus yhteissaunassa nähny...

    Ja sanoitpa sitte ääneen sen, mikä mullaki kävi tiettyjen olentojen yhteneväisyyksiin liittyen mielessä. ;p

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)