perjantai 5. maaliskuuta 2010

Arvoitus

Tässäpä teille pienen pieni arvoitus perjantai-illan virkistykseksi: mikä on pikkuruinen, harmaa ja näyttää melkoisen vihaiselta kuitenkaan olematta sitä?
Vastaus on varsin yksinkertainen: se on meidän lomahoitolaamme saapunut kissatyttö nimeltä Varjo! Katti saapui aiemmin tänään sekoittamaan Karvahelvetin arkea ja voin kertoa Sinnin ja Pätkiksen olevan enemmän kuin ihmeissään saatuaan vieraita menneisyydestä. Tämä ei nimittäin suinkaan ole ensimmäinen kerta, kun nämä kolme kissaa taistelevat samasta reviiristä, mutta siitä ja muistakin kolmiodraaman aineksista lisää tulevina päivinä täällä Karvahelvetissä. Pysykää siis kuulolla. ;)

11 kommenttia:

 1. Hihi, meidän pieni kattimme siellä riehumassa :) Pitäkäähän hauskaa, toivottavasti kaikki sujuu ilman suuria ongelmia!

  VastaaPoista
 2. Onneksi vielä kukaan ei oo lähteny riehumaan, mut katellaan mitä käy, ku ihmisväki lähtee yöpuulle ja valot sammuvat.:D Täällä hiivitään pitkin nurkkia ja tuijotellaan ankarasti paraikaa, saa nähä miten homma etenee. Ongelmia tuskin silti tulee, kunhan alkujännityksestä johtuvista murinoista päästään.:p

  VastaaPoista
 3. awwww, niin kaunis pikku kissi ! Alkaa taas tehdä mieli hankkia oma kissi kun täällä käy kuvia katselemassa =)

  VastaaPoista
 4. Kaunis todellakin.:p Arvaas kellä on kans hirmuinen kissakuume...

  VastaaPoista
 5. Milenkiintoinen tilanne. Olisi mukava saada tietää miten tuossa kävi. Kissani Amandan reaktiot vieraisiin kissoihin ovat erittäin vihamieliset.

  VastaaPoista
 6. Kyl se tässä piakkoin selviää.^^

  VastaaPoista
 7. Onpas kaunis neitonen. Hurmaa kyllä katseellaan!

  VastaaPoista
 8. Onpas lutunen pikku Varjo:D Taitavat Pätkis ja Sinni olla vähintään mustiksina...;)

  VastaaPoista
 9. Paulette, kyl näin on.:)

  - - -

  Pupu L, yllättävän vähän ovat ainakaan näkyvästi mustistelleet. Ootin ihan jotain muuta, vaan ovat tapansa mukaan helppoja katteja taas kerran.:)

  VastaaPoista
 10. Voi että oli mahtavia kuvia. Meillä ollut keskustelua siitä toisesta kissasta jotta meidän pikkuherra saisi painikaverin, mutta mies ei ole vielä innostunut ottamaan sitä juuri nyt. Höh sanon minä, kyllä kaksi kissaa olisi vielä parempi kuin yksi :D.

  Nää on vissiin vähän sama kun tatuointien kanssa, kun saat yhden alkaa heti tekeen mieli toista.

  VastaaPoista
 11. Kiitokset! Ja sano sille miehelles, että kyl kaksi kissaa menee siinä missä yksikin.:p Kovasti uskottelen itelleni, että myös kolme kissaa menee siinä missä se yksi tai kaksi...;) Vaikka kissoista ei ylimpiä ystävyksiä tuliskaan, nii on niistä aina toisilleen seuraa ja varmasti se on kissojenkin kannalta mukavampaa, ettei tartte yksin olla ihmisten ollessa poissa.

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)