keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Päiväunilla

Ikkunasta sisään paahtava maaliskuun aurinko saa kissan kuin kissan rentoutumaan raukeiden päivätorkkujen merkeissä, milloin missäkin huvittaa. Jos nukkuja on tarpeeksi pieni, jopa hassut leikkivänkyrätkin sopivat nukkumistarkoitukseen.


Ja tietysti mitä muhkumman muotoinen sänky, sen paremmat unet sen päällä saa.
Harmi on, että aina löytyy niitä törkimyksiä, jotka eivät anna toisten nukkua rauhassa, vaan kuvailevat minkä ehtivät tai tulevat sörkkimään milloin minkäkin tekosyyn varjolla...

3 kommenttia:

 1. Tuon Varjon turkki on niin ihanan värinen. Jotenkin tykkään hirveästi tuommosesta värityksestä missä karvojen päät on tummat ja aluskarva on vaaleaa, tekee hauskan efektin kun kissa liikkuu.

  VastaaPoista
 2. Voi että. Tuleepa tässä omaa kissaa niin ikävä, onneksi kohta on viikonloppu niin pääsee oikein paijaamaan ja rapsuttelemaan. :) On kissakin sitten oikein mielissään erikoishuomiosta.

  VastaaPoista
 3. Rhia, tosi eläväinen turkki on toi tosiaan, ku vertaa noihin meiän katteihin, joilla se aluskarvan väri ei nii näkyvästi päällyskarvasta poikkea.:) Mä tykkään tosin yleensäkin hirmuisesti harmaista kissoista, Varjolla on siinä lisänä vähän ruskeaakin, mikä vaan lisää sitä turkin ulkonäön hienoutta, mun mielestäni.:)

  - -

  Laura, hyvä, että pääset kummiskin pian kissaas hellimään, ettei tartte mahottoman kauaa enää riutua ikävissään.:p

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)