lauantai 3. huhtikuuta 2010

Pääsiäisyllätyksessä oli karvoja!

Erinäisistä syistä (laiskuus ja saamattomuus ovat syylistan loppupäässä, luonnollisesti) johtuen Varjon kyläreissun loppuyhteenveto odottaa edelleen julkaisuaan, mutta eipä maailma siihen kaadu. Kai. Nyt ne ovat nimittäin ihan erilaiset jutut, jotka Karvahelvetin arkea mullistavat kuin maanjäristys konsanaan.




Kissat eivät ole kyseistä vielä toistaiseksi kutsumanimetöntä, saksanpaimenkoira-merkkistä ja alati falskaavalla paloletkulla varustettua mullistusta vielä nähneet, mutta tämä pieni puute korjataan pian. Tosin jos kissoilta kysyttäisiin, voisi mullistus odottaa suosiolla vaikkapa ensi vuosisataan saakka. Mutta kuten tavallista, eihän niiltä kysytä.

8 kommenttia:

  1. Täytyypä sanoa, että johan on suloinen lapsukainen. Kissani Amnda on eri mieltä.

    VastaaPoista
  2. Onneaonneaonnea :)

    Ja osanottoni Pätkiksen ja Sinnin puolesta :D

    VastaaPoista
  3. Suloinen! :) Onnea uudesta perheenjäsenestä!

    VastaaPoista
  4. Suloinen♥

    Mielenkiinnolla odotan, miten kissasi suhtautuvat söpöläiseen! ;)

    VastaaPoista
  5. Kiitokset kommenteista kaikille!:) Kissojen ensireaktiot näen itekin vasta huomenissa. Osaan tosin odottaa mitä on luvassa, eli ei mitään suosionosoituksia ainakaan.;D

    VastaaPoista
  6. Aivan ihana lottokorva. Meidän kisut kyllä ihan sujuvasti hoitavat tuommoisia, mutta ne ovatkin saaneet pitkään harjoitella.

    VastaaPoista
  7. Oih, onnea! Voi mikä suloinen mussukka :)

    VastaaPoista
  8. Millan ja Hra Mäykynen, kiitos teillekin!:)

    Ei täällä olla vieläkään päästy nuuskuetäisyydelle (vasta eilen tosiaan tapasivat), sillä kissat ovat uskaltaneet poistua kiipeilytelineestään vain pennun nukkuessa.:p

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)