keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Kissakuvahaaste 131: Kevättä rinnassa

Kissakuvahaasteesta saadaankin oiva syy käsitellä täällä niitä kissojakin välillä. Haasteen aiheena on tällä kertaa "Kevättä rinnoissa"... ei kun siis "rinnassa", jotenka meidän tyttäret halusivat ehdottomasti esitellä mitä kevät saa niiden arjessa ja eritoten yhteisissä kemioissa aikaan.




Sinnissä vuodenaika nimeltä kevät saa aikaan maksimaalisia hellyydenkipeyskohtauksia, siis vakavampia laadultaan kuin yleensä, sillä tokihan kyseinen elikko on noin muutenkin läpi vuoden tunkemassa kiinni muiden elollisten naamaan milloin mistäkin ilmansuunnasta ja erityisesti silloin, kun sitä vähiten kaivataan.





Pätkis ei tätä varsinaisesti arvosta, oli sitten kukoistukseensa puhkeava kevät taikka synkeän masentava marraskuu.





Kevään kunniaksi erehtyy Pätkiskin silti ihan vain hetkittäin luulemaan, että lähikontaktista voisi seurata jotain hyvää tyyliin yhteinen riemukas leikkihetki taikka pitkät päivätorkut kylki kylkeä vasten auringonsäteiden kirmatessa pitkin kumpaisenkin turkkia.





Vaan minkäs teet, kun vastapuoli haisee niin saamarin pahalle. Ei pysty, ei kykene.







Täten Sinni joutuu torkkumaan ypöyksin ilman unikaveria Pätkiksen vetäytyessä mieluummin kiipeilytelineen harjalle eli sinne, minne liika pirteys ei vahingossakaan ylety.

- - -

Edit: En ole varma toimiiko linkitys haasteblogin ja Karvahelvetin välillä vieläkään yhtään mitenkään (ainakaan osallistumisviestini ei osallistumiskommenteissa näy, vaikka viesti lähti aivan normaalisti). Jos ei, niin eipä tuo ole niin justiinsa tuon "virallisen" osallistumisen kanssa. Liiallista säätämistä ei tueta.


18 kommenttia:

  1. Kyllähän kommentti perille tuli. Piristävästi vain yhtenä kappaleenakin. Roskapostisuodatin on niin tiukkapipoinen että välillä jättää viestit suodattimeen. Arvaa vain kuinka monta kertaa olen viestejä hyväksynyt ja siltikin ne aina suodattuvat. Ärsyttävää, mutta en enää jaksa välittää.

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla, ettei jääny matkalle kuitenkaan.:) Tommoset temppuilevat suodattimet sais lähettää junalla Siperiaan ilman paluulippua, mur.

    VastaaPoista
  3. Ooh, mielettömän hyvät ja hauskat kuvat! :D :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos kivoista kommenteista kumpaisellekin!:)

    VastaaPoista
  5. Melkoisen ilmeikkäät kuvat, tarinan olisi voinut kuvitella ilman tekstiäkin. :D

    VastaaPoista
  6. Hehee, mahtava sarja :D Nauroin ääneen tuolle irvistyskuvalle x)

    VastaaPoista
  7. Haha.:D Nauratti se totta puhuen muakin, ku kuvaushetken saldoa koneelta tarkastelin. Siinä tulee toi kattien mielipide aika selväksi.:p

    VastaaPoista
  8. Blogin nimi kuvaa hyvin sitä, mitä meilläkin elellään. Teippiharjoja joka paikassa, että vähänkään kehtaa näyttäytyä.

    Tämä kuvasarja on mainio ja ilmaisutyylisi napakka : )

    VastaaPoista
  9. Ihanat kuvat. Ja loistavan naurattavat tekstit. Toiset on vähän söpöjä. Vaikka on tuo koiraotuskin kiva.

    VastaaPoista
  10. Hauskoja kuvia! Lisäsin blogisi lukulistalleni, erityisesti kiinnostaa tuo koiranpennun kasvaminen, kyllä meilläkin vielä joskus on koira...

    VastaaPoista
  11. Mayo, juu ku elukoita ottaa, niin siistiä päivää ei enää koti nää - vaan eipä se haittaa, niin paljon hupia noista otuksista on.;)

    - - -

    Catti, kiva, että viihdytti!:)

    - - -

    Heli S., kiitokset!:) Koiranpennusta tulee tosiaan varmasti juttua kissoja enemmän ainakin näin alkuvaiheessa, ku enemmän sen kanssa kaikkea uutta tapahtuu.

    VastaaPoista
  12. Hih! Kylläpä sai hymyn huulille tämä kuvasarja! :) Kevät on ihmeellistä aikaa!

    VastaaPoista
  13. Huippu blogi sulla,tykkäilen :D hauska lukea näitä tekstejä ja katsoa kuvias kun on itellä kaksi kissaa sekä saksanvauva :) kovin on samanmoista meininkiä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa, ihan samanmoinen kokoonpano siis. :p Laita ihmeessä joskus linkkiä, jos satut innostumaan oman blogin kirjoittelusta. Ois kiva seurailla. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)