torstai 8. huhtikuuta 2010

Varjoja menneisyydestä

Ettei nyt ketään jää liikoja harmittamaan, voisin rustailla ytimekkään loppuyhteenvedon taannoisesta Varjo-kissan vierailusta, josta piti kirjoitella jo aikoja sitten.

Ei tullut Pätkiksestä ja Sinnistä Varjolle kaveria ihan siinä kahdeksassa vierailupäivässä, vaikka ikijää loppua kohden tuntuikin melkoisesti rutisevan murtumisen merkiksi. Pätkis ei voi vieläkään ymmärtää miksei sen luontainen viehätysvoima yrmyn näköiseen pikkukissaan purrutkaan ja aikoo vielä joku päivä saavuttaa mahtipontisen tavoitteensa saada Varjosta naamansa pesijä ja painikaveri. Jostain kumman syystä Sinni ei kyseisiin hommiin monta kertaa päivässä suostu, vaikka kyseessä on kuitenkin kunniatehtävä, jota ihan jokaiselle halukkaalle ei annetakaan.










Lämpimiä muistoja jäi silti varmasti jokaisen osapuolen mieleen. Yllä todisteita viimeisimpien päivien tähtihetkestä, jona yhdessä tuijoteltiin ikkunan takana härnänneitä puluja samansuuntaiset lounasherkut kielen päällä kihelmöiden...

Tässä vielä video Varjon joka aamuisesta rituuaalista (ihan kuin se olisi rajoittunut pelkästään aamuihin, mokoma juoppo...), joka aiheutti väliaikaisessa isäntäväessä hyvinkin hilpeitä tuntemuksia:





Nuo tyhjyyteen toljottaneet silmät kruunasivat aivan kaiken. Ihana Varjo, kiitos kun kävit ja tervetuloa uudelleen! :)

13 kommenttia:

  1. Joo, se juo enemmän ku meiän täysin paatunu juoppo Pätkis.:p

    VastaaPoista
  2. Meilläkin kissa harrastaa tuota. Ja se tekee sitä juuri niin kauan kun sen antaa tehdä. Heti kun vesihanan sammuttaa, loppuu jano :D

    VastaaPoista
  3. Viiksetkin siinä vipattivat hauskasti.

    VastaaPoista
  4. Laura, tekispä meiänkin, vaan ei. Karkuun juoksevat, jos lähellä hana avataan.x) Varjo oli niin herttaisen erilainen ku noi meiän otukset, tosin ei sillä, että noissa mitään vikaa ois.;)

    - - -

    Famu falsetissa, niinpä tekivät.:)

    VastaaPoista
  5. Ekassa kuvassa joku tuijottaa Varjoa kaihoisasti kaveri kaivaten, ei suinkaa puluja. :D

    Olenkos jo kommentoinut tuosta viirusta. Tyypillä on iiiiihana viiru nenässä. Meikä on niihin heikkona. :)

    VastaaPoista
  6. sea, niin se tais mennä aika usein tuona aikana, voi Pätkis raukka.;p Sen siitä saa, ku on enemmän seurankipeä kuin kissamainen.

    Et ainakaan mun muistaakseni ollut kommentoinut ahetta aiemmin.:)

    VastaaPoista
  7. Ihania kuvia, ja hauska video. Meillä kollikiss leikkii joka päivä suihkun alla veden kanssa. Jahtaa lorisevaa vettä, lyö tassullaan, päästelee hauskoja ääniä, välistä yrittää avata hanaa itse.

    VastaaPoista
  8. Kisumumma, kiitokset!:) Meillä jahdataan ja läpsitään vain oikeastaan suihkun/kylppärin lattialla lorisevaa vettä, mutta hana ei saa tuolloinkaan kovalla olla. Jännä, miten erilaisia kissat voivatkaan olla.:)

    VastaaPoista
  9. Olipas kiva kirjoitus meidän pallosilmäisestä parkujasta. Jahas, vai on siellä neitiä hemmoteltu tuoreella vedellä, ei ihme että se on nykyään aina istumassa keittiön lavuaarissa :D

    Meilläkin on tollanen video, tosin vessasta jossa Varjo litkii vettä pää kenossa.

    VastaaPoista
  10. Ja me ku luultiin sen oppineen noille juopottelutavoille kotonaan, ku niin luontevasti aina hanan alle hyppäs.:D

    Sinni muuten otti Varjosta mallia ja on alkanut toisinaan hyppiä keittiötasolle, vaikkei koskaan ennen ihmisten nähden moista tehnyt. Pahoja tapoja taisivat toisilleen juoruilla.;)

    VastaaPoista
  11. Kertakaikkisen ihana kissa xD Meillä ne ei uskalla ees koskea liikkuvaan veteen (3 narttukissaa tässä taloudessa)

    VastaaPoista
  12. Juu toi Varjo on kyllä täysin uskomaton olento.:D Monin paikoin aivan erilainen ku meiän katit, jotka eivät tosiaankaan uskalla hanan alle itteään tunkea...

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)