maanantai 2. heinäkuuta 2012

Haahuilua ja vähän "äksöniäkin"

Meillä oli tänään erityisen hauska päivälenkki. Sellainen päämäärätön kaksi ja puolituntinen "haahuilulenkki", nimittäin. Toisin sanoen ei pidetty kiirettä minnekään, vaan mentiin sinne minne nokka milloinkin osoitti ja välillä vain hengailtiin jossain kivassa paikassa nauttien pääosin aurinkoisesta kesäpäivästä.

Kuvat kertoisivat muutoin kaiken olennaisen, ellei niiden joukosta puuttuisi muuan musta belgianpaimenkoiratytsy (ymmärtääkseni se tytsy oli), joka iloisesti omistajaltaan karkuun kirmaten ryntäsi luoksemme kukkaniityllä. Eikä siinä vielä mitään, sillä sattuuhan noita koirapiireissä, mutta harvemmin on koiran omistaja karkurin taustalta huudellut, ettei häntä sitten yhtään haittaa, vaikka koiransa saisikin selkäänsä vastaantulijalta (menisi varmasti hyvästä opetuksesta kurittomalle), mutta että kyseinen koira on kyllä ite ihan kiltti. Ja minä tietty huutelin takaisin, että no ei Carokaan kyllä päälle käy, vaikka vähän karvoiltaan hyeenan näköisenä mölistä saattaakin, eli ei mitään paniikkia. :D Belggarin kohdalla kävi ite asiassa niin hassusti, ettei Caro-parka ehtinyt kuin juuri ja juuri ne niskakarvat pystyyn koiran havaittuaan saada, kun uusi tuttavuus olikin jo ehtinyt nuuskimaan eikä sitä nyt tietysti enää siinä vaiheessa tohtinut rähinää aloittaa, toinen kun oli selvästikin tosi hyvänhajuinen ja muutenkin kivan oloinen tyyppi. ;) Niinpä koirat sitten hetken toisiaan ihmeissään nuuskuttivat, kunnes omistaja haki omansa pois, ja jatkoimme kukin - sniif! - omiin suuntiimme. Mielellämme oltaisiin ihmetelty mustaa tytsyä vähän pidempäänkin, niin söötti se oli, mutta kohtaloksemme koitui matkan jatkaminen kaksistaan. Ei erityisen kurjaa sekään, tosin, sillä mikäs oli juuri tosi hienosti käyttäytyneen ja tunteensa hillinneen koirapojan kanssa lenkkeillessä. Ylpeä olin kakaran käytöstavoista, mitäs sitä tässä suotta kiistämään. :)


Valjailla mentiin taas.


Hei, kuraoja lähetti muuten terkkuja!


Hammastikkua hakemassa.


Pthyi! Pahaa tikkua.


Muutama kukka vaan.Älykäs hymy? No ei ehkä.


Ahihihii sullekin vaan!


Oho, Oulusta löytyi ALAMÄKI! :O


Onhan sillä pienet aivot isossa päässä, muttei ihan noin isossa sentäs. ;)


Lisää sitä isoa päätä.


Se tuttu :B


Onnellisen...


...oloinen...


...koiranperhanahan se siinä irvistelee!

6 kommenttia:

 1. Ihan selvä hymy on tuolla koiruudellasi tuossa yhdessä kuvassa : ) Ihania kuvia kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Se on tosi kova poika hymyilemään, etenkin kameralle. :)

   Poista
 2. Teidän innostamana mekin uskaltauduttiin shoppaileen canicross vermeet! Caro on kyllä komea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi hieno homma! :) Taatusti tykkäätte koiran kanssa niillä vermeillä lenkkeillä. Ostitko ihan huskyvaljaat vai meettekö "tavallisilla" kuten me?

   Poista
  2. Tavallisilla valjailla mennään ainakin toistaseks. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)