torstai 5. heinäkuuta 2012

Siedätyshoitoa

Sietäminen. Tietyissä piireissä sekin on jo puoli voittoa. Näin meillä nykyään siedetään toisiamme. Niin kauan kuin koira ei erehdy arvon Leidi Karvamoppia suoraan silmiin katsomaan, on valtakunnassa kaikki hyvin eikä syytä kissojen ja koirien välisiin sotatoimiin ole. Joskus voidaan jopa nukkua lähekkäin, mutta vain ja ainoastaan, jos ne viipyilevät katseet sen suuremman taholta pysyvät kurissa. On se kuulkaas tarkkaa touhua se, niissä tietyissä piireissä siis.


Ai mitä irtokarvoja? Missä matossa muka? En ymmärrä, en yhtään.


10 kommenttia:

 1. Uutena lukijana hyppään mukaan karvahelvettiin ;) Meille tuli pari päivää sitten ragdoll -poika kolmen pienen koiran seuraksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa mukaan porukkaan! :) Ja jaaha, teilläkin sitte sitä vipinää piisaa aika mukavasti. :p

   Poista
 2. Voi kuule, tuo karvamäärä ei ole vielä mitään! Mutta peukkua postaukselle, oikeinkin piristävä ja napakka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huonolaatuinen kuva onneks piilottaa karvoista varmaan puolet. :D

   Poista
 3. Kih hih, teilhän on tääl reipasta menoo ja karvoissakin löytyy... Upeita kuvia, käski meijän äippä sanoo. No, mä sanoin. Soonmoro!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset sinne kivoista sanoista! :p

   Poista
 4. Oho, nehän ovat jo melko lähekkäin. Silmät kyllä visusti kiinni molemmilla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se mitä ei näe, ei ole. Pätee myös ongelmiin. ;)

   Poista
 5. Moikka! Täällä tulis uusia lukijoita, 1 maalaistypy -kissa (reilut 2v.) ja sakupoika Eki (2,5v.). Näyttää jotenkin tutulta tuo asetelma... Meilläkin yli-iso sakemanni on täysin pienen kissan tassun alla! Karvahelvetti, se on just sopiva kuvaus meidänkin huushollista! Giganttia lainatakseni; mistä näitä karvoja oikein tulee? (ja mistä niitä vaan riittää ja riittää... läpi vuoden!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tervetuloa mukaan myös teille! :) Niinhän ne viisaat sakemanneista sanovat, että rotuun kuuluu karvanlähtö kahdesti vuodessa: toinen kestää 6 kk ja toinen puoli vuotta. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)