sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Miukumaukujen tarhapäivät

Yllättäen iskeneen yöllisen kuvanvääntelykohtauksen inspiroimana julkaisen nyt aivan liikaa itteään toistavan kuvasarjan. Mutta niin, minkäs teet, Sinni kun on aivan liian söpö, jotta yhtään näistä kuvista malttaisin jättää julkaisemattakaan. :p Tyypit tosiaan hengailivat tarhassa Leevin kanssa melkeinpä joka päivä enemmän taikka vähemmän ja tuntuivat aika pitkälti viihtyvänkin. Märinän (Pätkis) ja miukunan (Sinni) säestämästä vaativasta tuijottelusta kyllä sitten äkkiä hoksasi, jos tyyppejä lakkasi tuo ulkoilu huvittamasta...12 kommenttia:

 1. Suloisia kuvia! Eikä haittaa, vaikka olivatkin vähän samanlaisia :)

  VastaaPoista
 2. Ihania ♥ Arvaa mihin törmäsin tänään Padasjoen abc:llä. kissaan. Siis valjaissa isännän kanssa ja eikös myyjä heti ollu kieltämässä, pöh, oishan sille pitäny tarjoilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä ABC:n pitäis ottaa kiinteeks osaks joku elukkanurkkaus, siis ihan niin, että eläinten kanssa vois ruokailla häiritsemättä silti muita. :p Koira-aitaushan niissä monissa jo sentäs on ja ne onki meiän välipalansyöntipaikkoja matkoilla: koira pissii ja ihmiset syö vieressä banaania. :D

   Poista
 3. Niin söpö ja siro, joka kuva oli ansaitusti esillä!

  VastaaPoista
 4. Voikun on suloosia otuksia ! :) Aivan loistavia ! :D

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)