lauantai 6. joulukuuta 2014

Itsenäisen itsepäinen

Itsenäisyys on sitä, ettei tarvitse muilta apua saati lupaa pöydälle kiipeämiseen. Itsepäisyys taasen sitä, ettei usko, vaikka sanotaan pöydän olevan tarkoitettu täysin muihin hommiin kuin kyljellään kieriskelyyn ja ihmisille irvistelyyn. Meillä asuu yksi sellainen, itsenäinen itsepäinen.

16 kommenttia:

 1. Aivan hurmaava tuo viimeinen kuva! ♥

  VastaaPoista
 2. Miten pitkäkieli Pätkiksellä onkaan :D Täälläkin on yksi itsenäinen itsepäinen jolta on monet kiellot mennyt toisesta korvasta suoraan ulos, ei kuuntele ei sitten millään vaikka pennusta asti kielletty... Tekee sitä ihan vain kiusatakseen meitä, eihän nyt pöytä voi olla niin kiva paikka, eihän? :D Heh, söpöjä kuvia, Pätkis onniin hurmaava ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkä ja ehtiväinen. :p Meillä vähän häilyy ne kiellot, eli joskus esim. toi pöytähomma on "ehdottoman kiellettyä" ja joskus "sen pitäis vissiin olla kiellettyä", nii tonhan siitä sitte saa. x)

   Poista
 3. Millä ihmeen kameralla onnistut taltioimaan tuollaiset kielihetket niin upeasti? :) Mallihan on toki mitä mainioin, mutta kyllä tuollaisiin tarvitaan myös hyvä kamera ja taitava kuvaaja! Hyvää itsepäisyyspäivää Pätkikselle! :) Toivottavasti on antanut Sinninkin hengailla nyt rauhassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooh, tolla Nikon D90:llähän mä näitä juttuja taltioin. :p Siitä taitavasta kuvaajasta en mee sanomaan mitään, mut ku välineet, ajoitus ja elikko suostuvat yhteistyöhön, nii saattaapi toisinaan onnistaa. :)

   Pätkis kiittää toivotuksista näin jälkijunassa! :) Ja tohon kissojen yhteiseloon palailen lähiaikoina ihan oman postauksen muodossa, joten ei siitä sen enempää ny tällä erää.

   Poista
 4. Joo, selvästi on sana kuulunut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On on - jossain toisessa ulottuvuudessa. :p

   Poista
 5. MINÄ! Olen! Tässssä! :)

  VastaaPoista
 6. Onpas Pätkiksellä piiitkä kieli :)

  VastaaPoista
 7. Voi Pätkis <3 Tulipa ihan edesmennyttä Elliä taas ikävä kun mietti tuota itsenäistä ja itsepäistä :)

  VastaaPoista
 8. vau mikä kieli! :D Kissat ovat itsenäisyyden ja itsepäisyyden ruumiillistumisa. Esimerkki Suomelle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo varma, onko se itsepäisyys kovinkaan hyvää esimerkkiä kyllä, kenenkään kannalta. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)