perjantai 12. joulukuuta 2014

Perjantaiperkele

Arvatkaapas kuinka lähellä on koneen lentäminen ikkunasta ulos siinä vaiheessa, kun olet melkein pitkän postauksen kirjoittelun viimeistelyvaiheessa Bloggerin blogieditorin seotessa, minkä seurauksena: 

KOKO POSTAUS KATOAA JÄLJETTÖMIIN. 

Kiitos tästä kuuluu ihastuttavan avuliaasti toimivalle automaattitallennukselle, joka tallensi luonnoksen tekstin ja kuvien päälle vain täysin tyhjän editorikentän. Toisin sanoen kaik män eikä takas tuu. 

Kyllä, se on aika hiivatin lähellä se koneen ilmalento siinä vaiheessa, eli just niiku nyt näillä näppäimillä. Että se siitä uudesta postauksesta. Sattuneesta syystä ei nyt oikein huvita aloittaa alusta, joten katsellaanpas sitä uutta postausta uudemman kerran vaikka tuossa huomenna - tai vaihtoehtoisesti seuraavassa elämässä. x) Jälkimmäinen vaihtoehto tuntuu kuulkaas tällä hetkellä sanoinkuvaamattoman houkuttelevalta!


7 kommenttia:

 1. No voi helkkari, älä nyt sentään heittele tavaroita tulet vielä katuma päälle! :---) Blogger osaa välillä olla kyllä yks ärsytys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei se kannata heitellä. Liian kallista hupia, vaikka kuinka mieli tekis. >:D

   Poista
 2. Mä kirjoitan neuroottisuuttani kaikki postaukset ensin Wordiin... Sen verran on Blogger takkuillut. Tosin tuosta Wordista kopioinnissa on sitten se fonttiongelma, jonka olen onneksi oppinut kiertämään melko automaattisesti. Mutta hankalinta bloggaamisessa on ehdottomasti alustan kanssa painiminen! Toivottavasti jaksat vielä nakutella ne biittiavaruuteen kadonneet jutut uusiksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei Wordia ookaan, mut TeXturi on ollu käytössä silloin tällöin Bloggerin temppuillessa. Pitää vissiin alkaa kirjottelemaan jutut sillä, ku ei kerta Bloggerkaan simppeliä hommaansa osaa. Tai sitte mietiskellä kokonaan blogialustan vaihtoa, vaan se on aina nii iso projekti, ettei oikein innostais, eikä se vaihto takaa, ettei ongelmia ois sillä uudellaki alustalla. Koska yleensä kaikissa on JOTAIN. x)

   Ja joo, ne hukatut asiat tulee otettua käsittelyyn myöhemmin omissa postauksissaan, kunhan vaan sitä aikaa on. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)