torstai 4. joulukuuta 2014

Kyseenalaisia asioita

Eipä ole meidän maailmaamme auringonsäteillä liiemmin viime aikoina kirkastettu, mutta sekä eilen että tänään saimme luvan ihmetellä tuota kauan kadoksissa ollutta luonnonilmiötä. Sen verran se mokoma nenien ja sormien jälkiä ikkunapinnoilta, irtokarvoja matoilta ja pölyä pöytätasojen päältä paljasti, ettei kyllä erityisemmin harmittanut hetki, jona mollukka laskeutui metsän taa päästäen meidät vajoamaan takaisin siihen hämärän tuudittamaan harhaluuloon, jonka mukaan Karvahelvetissä on aina niin mahottoman siistiä. Koska siistiähän on, jos mitään sotkua ei näe. ;)


Korvat ruskettuu.


Ei saamari. Näyttääkö toi häiskä mulle tosiaan... keskareita?! 


No huh huh näitä nykyajan joulukoristeita!


4 kommenttia:

  1. :D Hauska koriste ja kuvateksi! Meillä ei oo kyllä ikkunoissa mitään, mutta kaippa sitä voisi tehdä parit lumihiutaleet koristeeksi! Jos vaikka sais kaksi karvaläjää apuriksi ;--) Hei muuten ostin sen objektiivin mutten sitä 50mm vaan sen nikkorin 35mm, toivottavasti se saapuessaan valloittaa sydämmen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teet keskisormea näyttäviä lumihiutaleita. :D Ja ooh, hyvä valinta! Pitäis varmaan itelleki seuraavaks sama metsästää jostain, ku ei taida joulupukkikaan tuhmalle semmosta tuua. Toivottavasti saat uuden putken pian, nii pääsen sitte blogistas stalkkailemaan mimmosia kuvia sillä saa. :)

      Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)