lauantai 21. marraskuuta 2015

Ensilumi

Viime yönä se saapui meillekin tänne Hollolaan: ensilumi! Ei kun siis loska. Ensiloska? Noh, rutkasti jotain valkoista ja sitä kautta hämmentävän paljon valoa maailmaan kumminkin. Kissoissa tämä muutos maisemassa on aiheuttanut verrattain vähän reaktioita, mitä nyt lievää silmien suurenemista ikkunan ääreen eksyessään, mutta koirassa...hmm, no, siitä lisää myöhemmin. ;)

13 kommenttia:

 1. Tampereelle tuli tänään ja eilen kunnolla lunta ihanaa lunta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänne tuli aika hyvä määrä, muttei ihan mahotonta kummiskaan. Märkäähän se näillä keleillä on, mut valaisee kivasti! :)

   Poista
 2. Kuitenkin Pätkis on salaa innoissaan ensilumesta, kun ilme ei ole ollenkaan yrmy. :-D Ei täällä etelämpänä vain vielä näy ensiloskasta jälkeäkään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se onkin. :p Se pääsi tänään pihalle (siitä reissusta on muuten muutamia kuvia jo tuolla Instagramin puolella ja myöhemmin täällä blogissa kans) ja heti liikkui innokkaammin, mitä lumettomaan aikaan. :D Outo elukka. Toivotaan lunta pian sinne etelämmäs myös, ilmeisesti. :)

   Poista
 3. Niin ylväs Pätkis! ♥

  Turussa sataa lunta, mutta se sulaa heti maahan tultuaan. Synkkä ja vesisateisen harmaa päivä siis täällä :( Tosin tänään pitäisi matkustaa naapuripaikkakunnalle vaihtamaan talvirenkaat, joten ihan hyvä näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On. :)

   Talvirengashomman takia on varmasti parasta, että se lumi suli sieltä vielä pois. :) Meillä on ollu talvirenkaat parisen viikkoa ja aika vähän niille on tarvetta ollut. Ny varmasti tulevat taas tarpeeseen aika monessa paikassa!

   Poista
  2. Vantaallakin on ensiräntä maassa :)

   Poista
 4. Silmien laajenemista? Meillä käytiin ihan testaamassa, kuinka "Kauheaa se oli!"

  VastaaPoista
 5. Lumi kaunistaa maisemaa kovasti, toimii myös aivan upeana taustana kuviin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon samaa mieltä, varsinki tosta taustahommasta. :) Tosin muutaman kuukauden lumikuvailun jälkeen tulee aina kaivattua niitä värejäkin eikä ookaan ihan helppo löytää niitä maastosta, joka on pelkkää mustaa, ruskeaa, harmaata ja valkoista. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)