torstai 19. marraskuuta 2015

Viiden kysymyksen haaste x 2

Haasteista nyt jostain syystä innostuneena kaivelin tuota luonnosarkistoni ja bongailin sieltä tällaisen Viiden kysymyksen haasteen, johon meidät oli (helmikuussa... :D) haastettu ainakin kahdessa eri blogissa. Vastailen näihin kahteen haasteeseen tässä samalla kertaa, niin saan purettua edes hieman tuota meidän suhteellisen mittavaa rästihaastepinoamme. :)(kissoille)1. Mikä olisi unelmiesi saalis?


Pätkis

Ruoka, ruoka, ruoka.


Sinni

Ihan mikä vaan syötävä. Mun maharöllykkä on 
vetoisuudeltaan pohjaton, vaikka pieni kooltani oonkin.2. Millainen on täydellinen, kissaystävällinen olohuone?


Pätkis

Se on täynnä helposti painimisen tiimellyksessä myttääntyviä räsymattoja ja lattiaan 
saakka laskeutuvia verhoja, joiden uumenissa voi hepuloida ja möykätä kuin 
järkensä menettänyt.


Sinni

Siellä ois takka, jonka päälle vois kiivetä nukkumaan.3. Oletko koskaan hajottanut mitään? Jos olet, niin mitä (kaikkea)?


Pätkis

Joskus parivuotiaana tykkäsin raapia yhden joustinpatjasängyn päätykulmaa. Viherkasveja on tullut maisteltua myös toisinaan ja kynsilläni oon kans saattanu jotain verhoja ja muita kankaita vähän kutkutella, mutten mitenkään usein ja aktiivisesti.


Sinni

Joo se vanha sängynkulma oli kyl aika kiva ja viherkasvitkin silloin tällöin. Leivillä, leivonnaisilla ja muilla sellasilla täytettyjä muovipusseja on tullu rapisteltua, revittyä ja viskeltyä pitkin lattioita jonkin verran tän vuoden kuluessa. Mitäs pitävät aina nälässä eivätkä tarjoile naksuja aina esillä olevasta kupista, niin kuin vanhaan hyvään aikaan. Itepä kerjäävät, ihmisperhanat...4. Mitä ihmisten sisustusjuttua et ymmärrä?


Pätkis

Kasveja, joita ei saa ikinä yhtään maistaa. YHTÄÄN! Voitteko kuvitella?


Sinni

Joo, sama! Ihan outoa on tollanen.5. Millaisista ihmisistä tykkäät?


Pätkis

Sellasista, jotka ei tykkää musta. Ja jos joku allerginen sattuu paikalle, 
nii aivan varmasti tungen siihen iholle kehräämään.


Sinni

Kaikista, joilla on lämmin syli ja jotka ei möykkää, riehu ja metelöi.(kaikille eläimille)1. Mikä on lempi nukkumapaikkasi?


Pätkis

Ei semmosta voi valita, hei! Kaikki kissatelineet käy. Ja sohva. Ja rahit. Ja tuolit. Ja matot.


Sinni

Joku lämmin! Syli se varmaan on, jos sinne vaan päästetään. 
Väittävät, ettei se muka koko aikaa käy... Omituista.


Caro

Ihan mikä vaan viileä kohta lattialla tai pihalla on paras. En oo niin nirso ton homman kanssa. Poikkeuksena on tosin pakko mainita ihmisten sänky. Erityisen mukava paikka silloin, jos ne ovat jättäneet päiväpeiton levittämättä ja voin kylvää karvaani petivaatteisiin ihan just niin paljon kuin mieli tekee.2. Mikä on lempiruokasi?


Pätkis

Tonnikala!


Sinni

Kaikki. Tai en ainakaan näin äkkiseltään muista, mikä ei nykyään maistuis.


Caro

Lihapulla! Tyhmää kyllä, saan niitä pelkästään nameina enkä pääruokana. 
Voikohan tosta valittaa jonnekin? Eläinsuojeluun, esim.?3. Mikä on lempilelusi?


Pätkis

Tällä hetkellä semmonen oranssi kissanminttua sisältävä porkkana (tosi yllättävää muuten, että se porkkana on just oranssi!), jonka emäntä osti kuultuaan, että jotkut toisetkin kissat oli hullaantunu vastaavista. Jaaaaaa, emäntä huutelee tuolta taustalta, että sen ois tarkoitus kertoa siitä porkkanasta lisää myöhemmin, joten se siitä ny sitte tällä erää.


Sinni

Joku hyönteinen. Siis elävä ja mielellään lentävä kans. Ne nimittäin muuttuu ihan pirun tylsiksi, jos lakkaavat liikkumasta.


Caro

HEPPAPALLO!!!!!!4. Mitä et voi sietää?


Pätkis

MITÄÄN! No okei, joskus siedän, jos siltä tuntuu. Jos jotain tiettyä pitäis ny valita, niin mm. suihkuun joutuminen, liian pitkään (yli puoli minuuttia) kestävä kynsien leikkaus ja Caro on aina vahvoilla tässä.


Sinni

Ulkoilua valjaissa, kylmää ja sitä, ettei päästetä syliin.


Caro

Ärrrrr, tää on NIIIN helppo: naapurin sakemanniurosta! Se pääs kerran käytävässä mun kimppuun ja vaikkei mitään karvojen pölinää vakavampaa käynykään, nii en ikinä unoha sen rumaa uhoavaa naamaa enkä varsinkaan ääntä. Se nimittäin huutaa mulle törkeyksiään aivan raivona joka kerta, ku me lähetään ulos tai tullaan takas kotiin. Oon oppinu esittämään, etten kuule mitä se huutelee, mut aina toisinaan se pääsee ihon alle ja mun on ihan pakko huutaa sille takaisin. Emännän mielestä mä oon silloin yhtä tyhmä ku se toinen, mut hei, ei kai munkaan tartte aina ihan kaikkea kestää?!

Emäntä huutelee taustalta, että kyllä mun vähän niin ku tarttis. Emäntä on ihan pöljä.5. Kuka on paras kaverisi?


Pätkis

Minä ite! Nyt, aina, ikuisesti: MINÄ ITE.


Sinni

Varmaan se toi emäntä on, ku sen sylissä mä saan nukkua enemmän ku kenenkään muun ja 
yleensä se vaan tykkää, ku oon siinä. Se on sanonu, että lämmitän kivasti, ku sekin palelee 
aina niin herkästi.


Caro

Saako tähän vastata "heppapallo"? Ai ei. No hitto. En mä sitte oikein osaa sanoa. Ei mulla oo sellasia ihan parhaita kavereita ollenkaan. Oli mulla siellä Oulussa Nita ja erityisesti Nana, joka jakso leikkiä mun kanssa tosi usein, mut ne jäi sinne, ku me muutettiin eikä me olla löydetty täältä etelästä mulle uusia samanhenkisiä kavereita. Tai löydettiin me se yks tosi söpö Mila, mut sille kävi pahasti karkumatkallaan ja meiän leikit loppu siihen. Että kai mun parhaat kaverit on sitte isäntä ja emäntä ja Sinni, joka aina joskus jopa puskee mua. Se taitaa olla tommoselta kissalta aika iso kiintymyksen ele, joten vissiin se mun hyvä kaveri sitten on. Ois sellanen samanhenkinen koirakaveri silti aivan mahtava, ku tykkään kummiskin painia ja leikkiä hippaa ihan tosi paljon. Pitää toivoa, että me bongataan sellanen vielä joskus jostain. Todistetusti vaikeaa, muttei mahotonta!


7 kommenttia:

 1. Voi Caro! Onneksi sulla on heppapallo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kyl lohduttaa ja piristää kummasti sen rankkaa elämää. :')

   Poista
 2. Voi Caroa, pitäisköhän sun mainita isännälle ja emännälle, että semmoinen samanmoinen sakemanni kuin sinä, ois aika kiva? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Caro on emännän kanssa asiasta monesti jutelluki, että ihan hyvin sellanen meille sopis. ;) Vielä, ku sais isännänki ymmärtämään saman. :D

   Poista
 3. Hups, unohin vastata tähän. :D Kivat vastaukset, takassa olisi tunnelmaa! Tosin itse olen sen verran tulipalopelkoinen, että oma takka jäisi meillä käyttämättä, mutta nautiskellaan välillä (harvoin) sitten mökin takasta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äh, vastata = kommentoida :D

   Poista
  2. Näitä sattuu. :D

   Takoissa on puolensa - myös ne huonot. Meillä varmasti käytettäisiin takkaa innolla, jos meillä semmonen ois. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)