perjantai 4. joulukuuta 2015

Grip-addiktio

Vuosikaudet kuulutin suureen ääneen, ettei maailmassa ole parempia remmejä kuin ne pehmeän nahkaiset, "ikuisesti" kestävät. Ja sitten tutustuin grip-taluttimiin. Ja sitten niitä on päässyt vähän kertymään...


Eiku ny valitset akka YHEN hihnan ja sitte mennään eikä kuhnita!


Nykyään varastossa on kolme Väliheikin myymälästä ostettua J.Alenin hihnaa (pinkki ja kaksi lilaa, joista toinen lila on ns. liina), yksi kirpparilta löytynyt Berra (vihreä) sekä yksi Antassulta tilattu lila versio. Hupsis!

Jos noita täytyisi paremmuusjärjestykseen laittaa, olisi J.Alenia ja Berraa todella vaikea toisistaan erottaa. Molemmat ovat tuntumaltaan napakasti sormien välissä pysyviä sekä ennen kaikkea reunoistaan pehmeitä. Harmi kyllä samaa ei voi sanoa tuosta Antassun versiosta: se on jotenkin todella ohutta ja karheaa materiaalia, joten ilman käsineitä hihnan reunat suorastaan hiertävät ihoa. Kovasti yritin hihnaa käteeni totuttaa, mutta muutaman käyttöviikon jälkeen oli pakko myöntää, ettei ole normaalia, kun sormien sivuja pakottaa hyvän aikaa jokaisen lenkin jälkeen. Harmillista, sillä netistä myyntikuvaa katsellessani hihna näytti äkkiseltään samanlaiselta kuin nuo kaksi muuta merkkiä, mutta olikin aivan erilaista materiaalia. Ja kun katsoo tuota postauksen ainoaa kuvaa, niin kyllähän sieltä yksi joukosta reunoiltaan erilaisena erottuu. Onkin käynyt niin, että Antassun hihna on siirtynyt autoon ns. varataluttimeksi ja nuo muut ovat (liinaa lukuun ottamatta) aktiivisessa talutuskäytössä. Isäntä valitsee muuten tosi yllättäen aina jotain muuta kuin tuon pinkin vaihtoehdon. ;)


6 kommenttia:

 1. No mä oon noiden fani ollu kauan aikaa ja nyt saa toteuttaa
  ostovimmaansa koska pimeessä metsässä Aapo tunnetaan myös
  nimellä saksihammas leikkaa huomaamatta gripit päreiks ja joo
  itekkin inhoon liinoja joita ei voi paljaaseen käteen ottaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai. :p Ne on noi pentujen hampaat aika ehtiväiset eikä gripit ihan semmosta touhua kestä. Siinä kohtaa ne vanhat kunnon nahkahihnat on parempia, vaikkei ookaan yhtä helposti kädessä pysyviä ja hajoaahan nekin, ku tarpeeks nakertaa. :)

   Poista
 2. Meillä gripliina on käytössä oikeastaan vain harrastuksissa mutta pidän niistä itsekin :) Meillä on käytössä Dog & catiltä leveä grippiliina jonka kanssa useasti käytän hanskoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne D&C:n gripit on kans päteviä ja kivoja kädessä, mitä oon jossain joskus hipelöiny. :) Hanskojen kanssa menis varmaan sitte ne karheammatkin gripit.

   Poista
 3. Caron ilme puhuu paljon. :v :v :v

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)