tiistai 1. joulukuuta 2015

Lampaantalja

Aina, kun olen tuolla maailmalla haahuillessani törmännyt jossain lampaantaljaan, mieleeni on juolahtanut Sinni ja se, kuinka satavarmasti tuo pieni lämpöhakeutuva ohjus sellaisesta omasta lampaantaljasta tykkäisi. Erityisesti näin vilpoisaan vuodenaikaan. Menneen viikon lauantaina oli lopulta annettava tuolle ajatukselle periksi, sillä aivan minne tahansa IKEA:ssa vaelsikaan, odotti siellä pino lampaantaljoja herkästi palelevaisesta Sinnistä muistuttamassa. 

Kotiin päästyäni asetin lampaantaljan keinutuoliin ja jäin odottamaan mitä tapahtuisi. Tapahtui se, mitä olin arvellutkin:


Kyllä vain. Joku ihan pikkuisen ihastui. ;)


14 kommenttia:

 1. Voi toista, varmaan ihan unelmalahja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkää kovasti, juu, ja nukkuu taljallaan tuntikaupalla päivittäin. Nytkin. :)

   Poista
 2. Meille kanssa hankittiin pari viikkoa sitten ihana lampaantalja. Toinen kissa pelkäsi ensimmäisen päivän sitä kuollakseen, mutta parin päivän päästä jo nukkui sen päällä. Tuossa se nytkin nukkuu naama lampaankarvassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se ei sitte lähteny teillä alkuun kovin ruusuisesti, mut loppu hyvin, kaikki hyvin. :D Monet jutut muuttuu kivoiksi ajan kanssa, onneksi. :)

   Poista
 3. Onnellinen Sinni :). Meillä ei hyväksytä vieläkään vuosi sitten hankittua taljaa, ei voi edes hipaista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Möh, harmi! Eihän kaikki tykkää, ei sille mitään voi. :( Joku muu juttu kelpaa sitte varmasti sen taljankin eestä. :)

   Poista
 4. Lampaantalja on ihan paras, onneksi Sinni tykkäsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskallettiin hommata, ku Sinni on aina ollu kaikkien mahollisten karvajuttujen perään, oli ne sitte melkein mitä tahansa, millä voi maata tai mitä voi retuuttaa - pois lukien kissoille tarkoitetut lelut, tietty. x)

   Poista
 5. Meille tuli kans lampaantalja, mutta koira on vallannut sen paikan! Toinen kissa saattaa mennä sen päälle makaamaan joskus, jos vaan tulee tilaisuus! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valtais varmaan meillä kans, jos talja ois lattialla. Ja sama Pätkiksen kanssa, joka ei oikein uskalla hyppiä keinutuoliin, koska se keinuu. :p Mut ihan hyvä, ettei muut meekään ja toi paikka on yksin Sinnin, sillä Pätkis on vallannut kaikki maholliset raapimistelineet. Onpahan ny pikkukisullekin oma valtakunta. :)

   Poista
 6. Uskomatonta. Meillä oli Konstalla ja Ellillä aikoinaan selkeä vihasuhde lampaantaljaan joka oli appivanhempien mökillä. Ei sitten millään siihen! Vasta kun oma huopa laitettiin sen päälle niin lämmin paikka kelpasi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, vai ei sielläkään kelvannu! :p On se jännä, miten toiset kokee noi inhottaviksi ja toiset rakastuu täysin. Noh, onnea on se oma huopa sitten. :p

   Poista
 7. Ihana Sinni ihanalla taljalla, varmasti ihana olla varsinkin kun talja nousee ylös pitämään paremmin lämpöä! :) Meilläkin on talja, se on sohvalla eikä sitä käytetä kuin leipomiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kiva omastakin mielestä, mitä ny ihan vähän oon päässy testaamaan silloin, ku Sinni ei oo uudella lempipaikallaan. :) Pätkis varmaan leipois kans, jos ton taljan nostais muualle. Sinni leipoo vaan ihmisiä. :D

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)