sunnuntai 6. joulukuuta 2015

Sininen ja valkoinen, aina ajankohtainen

Sininen ja valkoinen, värit ovat itsenäisyyspäivän kuvien. Paitsi etteivät ole, sillä lumesta ja kirkkaansinisestä taivaasta voimme tällä hetkellä vain haaveilla katsellessamme ulos harmaaseen, sateiseen maailmaan. Hmph sentäs.
Ajattelin kuitenkin, että voisihan tänne juhlapäivän kunniaksi niitä sinivalkoisiakin kuvia laitella. :) Viime maaliskuussa tuli nimittäin napsittua kuvia, joita ei jostain syystä koskaan mukamas ehtinyt blogiin asti laittaa, vaikka ne tuolla julkaisujonossa ovat siitä lähtien kummitelleet. Se oli sitä aikaa, kun aurinko alkoi jo hiljalleen lämmittää ja sekös vasta talven jälkeen yllätti ulkoilevan suomalaisen koirineen - siis kuten joka kevät. ;) Katselkaamme siis jokunen sinivalkea kuva tuolta yhdeksän kuukauden takaa.

Saattaa olla, että tänään ilmestyy myös toinen postaus, sillä aiheita piisaa (kuten tovi sitten sanottua) ja Karvahelvetissä jylläävä flunssakuumehässäkkä takaa, että tänään juhlitaan itsenäistä Suomea visusti kotinurkissa, mitä nyt tuota koiranperhanaa on toki ulkona käytettävä. Ulkoilisi se varmasti iloisen itsenäisesti yksinkin, kun vaan iskisi avaimet tassuun ja avaisi oven, mutta jospa me ei koiteta sitä taktiikkaa kumminkaan. Rajansa sillä itsenäisyydelläkin! :p
6 kommenttia:

 1. Oi että tuo maalis-huhtikuu on niin ihanaa aikaa kun päivät pitenee, aurinko paistaa, lumet alkaa jo vähän sulamaan ja tietää että kohta on kesä edessä ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. :) Ja toi valo noissa kuvissa näyttää kans aivan erilaiselta kuin tän synkän vuodenajan valo silloin harvoin, ku aurinko paistelee: maaliskuussa se on pirtsakan kirkasta, joulukuussa kamalan tunkkaista. Kevättalvi on hienoa aikaa eikä siihen enää niiiiin kauaa onneks ookaan. :)

   Poista
 2. Olisipa kätevää jos koiran voisi myrskyisenä iltana antaa mennä itse pihalle ja sanoa että käyppäs juoksemassa puolituntia ja tule sitten takaisin :D Ihania kuvia, tulisipa sitä lunta jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mieleeni putkahti heti yks kaunis sana: "omakotitalo". :p Vaan joo, sais sitä lunta tulla mieluummin kuin sadetta. Ei oikein lähe nää sadekelit ny. x)

   Poista
 3. Ihanat värit, voi kun olisi tuollaista keliä nyttenkin! ♥

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)