keskiviikko 17. joulukuuta 2008

Kisulle hupia

Jos ostat kissalle eläinkaupasta sateenkaaren värein koristellun söötin leluhiiren, se saattaa saada kotona suorastaan jäätävän vastaanoton. Sitä vilkaistaan ensin epäillen, jonka jälkeen hiirtä nuuskitaan hetki, läpsäistään tassulla ehkä kerran tai kaksi kevyesti arvioivaan sävyyn ja sen jälkeen unohdetaan tyystin. Parempaakin on nimittäin tarjolla, mutta se ei ole mitään sellaista mitä eläinkaupan esitteissä mainostetaan. Se on milloin mitäkin uutta ja täysin käsittämätöntä, jota taloon kannetaan. Tälläkin kertaa kaiken sen huvin tarjosi Posti, kiitos emännän satumaisen arpaonnen.












Kuoresta paljastunut stressipallomuovi oli ajankohtaisesti jouluisen punaista ja siitä hermoja hillitseviä aktiviteetteja saivat vuorostaan talon ihmisasukkaat.

4 kommenttia:

  1. Hih, kissat on aika ranttuja noiden lelujen suhteen.Monesti yksinkertainen paperisuttura on paljon mukavampi kuin kaupan hieno leluhiiri.
    Ja tuo kuplamuovi on Petterinkin lempilelu.Kun saan paketin, Petteri varastaa siitä tuon kuplamuovin ja leikkii ja pureskelee sitä ihan onnessaan.
    Petteri on kyllä aika kateellinen kun teillä on noin hienoa punaista kuplamuovia, meillä vain sitä tavallista!!!

    VastaaPoista
  2. Kaikki vähänkään kielletympi kiinnostaa jo pelkästä periaatteesta. Siitä kuplamuovistakin on jo tässä vaiheessa päivää viety puolet jonnekin piiloon. Ties mistä sen taas löytää.

    VastaaPoista
  3. Hih, noinhan se juuri on! Kyllä nuo yksinkertaset muovit, pahvilaatikot, narut sun muut hakkaa mennen tullen monimutkaset kaupan kissalelut:) Muovikassiin on myös hirvittävän kiva sukeltaa...

    VastaaPoista
  4. Toi muovikassi on kans meillä hirmuisen kiva lelu, tosin ainoastaan yliuteliaan Sinnin mielestä. Pätkis ei voi ees kuvitella uskaltautuvansa sisään!

    VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)