lauantai 8. helmikuuta 2014

Kaikenkarvaiset ystävämme

Meidän lauantai sujui tämmöisissä merkeissä, tämmöisellä porukalla. Voin vakuuttaa, että vipinää ja vinkulelun huudatusta piisasi siinä missä ärinää, läähätystä ja hännänhuiskettakin. ;) Aina yhtä hulvatonta sakkia ovat nuo.


11 kommenttia:

 1. Saanks kysyy, et millanen kuvauskalusto sulla on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa toki. :p Kamera on Nikon D90 (silloin ku se ei oo olosuhteiden pakosta iPhone 4S, hoh!) ja putkina AF-S NIKKOR 85mm f/1.8G sekä AF-S DX VR Zoom-Nikkor 18-105mm f/3.5-5.6G ED. Tän postauksen kuvat on otettu noilla, mut uus sisäkuvailuputki on aktiivisessa mietinnässä, toi 85mm ku sattuu olemaan sisällä ahtaassa kuvatessa aika hankala.

   Poista
 2. Heh, ihania kuvia! Elämänmakuisia ja hauskoja :)
  -Helena ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Tota porukkaa on aina hauska kuvailla. :)

   Poista
 3. Hauskoja kuvia! Melkoisen touhukas sakki koolla :)

  VastaaPoista
 4. Voi mitä tilannekuvia :) hauskalta näyttää, etenkin tuo "loikkaava" mäyräkoira. Kuinka Leo on sopeutunut uuteen kaveriinsa ottaen huomioon, että edesmenny hymypoika oli hieman korkeampaa sorttia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leo ja Onnihan ei silleen varsinaisia ystäviä toisilleen olleet, Onni ku oli enemmän sellanen omissa oloissaan viihtyjä, joten mä luulen, että Kallen ja Leon väleistä vois tulla jopa läheisempiä ajan kanssa, ehkä. Toisaalta ei Leokaan mikään superseurallinen ja -leikkisä oo, vaikkakin Onnia selvästi terhakampi, joten vannomatta paras. Ei noista vinteistä oikein ota selvää, että mitä ne on koiriaan. :p

   Poista
  2. Täytyypä vielä tarkentaa äskeistä, että Leo on enemmänki ihmissosiaalinen ku koirasosiaalinen eli viihtyy pitkiä toveja rapsuteltavana tai kainalossa nukkuen, muttei oo kovinkaan aktiivinen kaveeraamaan muiden koirien kanssa. Onnilla oli sama juttu.

   Poista
  3. Lisäsit taas annoksen vinttikuumetta tänne suuntaan. Kissaihmiselle tuollainen kuulostaa oikeen mainiolta rotuominaisuudelta :) Ehkä se leikkipari tuleekin sitten Kallesta ja Leevistä :D

   Poista
  4. Hahaa! En tosin voi luvata, että kaikki vintit on sellasia samanlaisia. :p

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)