tiistai 11. helmikuuta 2014

Pallo se on luttanakin pallo

Ei ole viime päivien sumuiset loskakelit kummemmin kuvaushommiin inspiroineet, joten joudutte nyt pällistelemään kuvia viime viikon puolelta, vaikka ei se kyllä tuokaan päivä mitään auringonpaistetta tarjoillut. Harmaata kakkaa. Emme silti vaipuneet epätoivoon, sillä meilläpä oli auton takakontti täynnänsä (no ei nyt ehkä ihan, mutta viisi tai kuusi kummiskin!) erilaisia ainakin etäisesti vielä pallon muotoisia leluhirvityksiä, joista Caro ihan ite nappasi mukaansa tuon kuvissa näkyvän sinisen kirmaten sen kanssa hankeen kuin se olisi ollut hienoin pallo ikinä. Ja ihmekös tuo, ekaa kertaa kun kyseisen varaston uumenista kaivetun lelun näki. Äkkiä unohtui se harmaa taivas, kiitos luttanan pallon ja emännän häiriintyneen pakkomielteen, turhanpäiväisten lapsuudenaikaisten tavaroiden säilömisen. Vaan kuten taas nähtiin, mikään tavara ei liene täysin turhanpäiväistä, oikean kohderyhmän kohdalle osuessa. ;) 


Mulla on muutes hienompi pallo ku kellään teistä, meh meh!6 kommenttia:

 1. Ensimmäisiä kuvia selatessani mietin, kuinka pieni sen pallon täytyy olla, kun en sitä huomaa =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooh, mietin kans jo kuvia lisäillessä, että oishan tuolla alkupäässäki voinu se pallo näkyä, vaan jotenki ne ny meni luontevimmin noin. :p

   Poista
  2. Mukava herätys lukijalle, että tulikos nyt ymmärrettyä, mitä luki ;)

   Poista
  3. Suuri hämmennys, tuo aina yhtä ihana tunne. :p

   Poista
 2. Ihania kuvia olet ottanu taas kerran :) Odotan sitä että pääsee itse ottamaan kuvia enemmän, kun tuo pallleroni kasvaa hieman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Itteä harmittaa, ku tuli kuvattua Caroa ihan liian vähän sen ollessa vielä siinä "palleroiässä".

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)