torstai 6. helmikuuta 2014

Nörtti mikä nörtti

Onhan se nyt selvää, ettei kahden nörtin lemmikeistä voi normaaleja varttua, mutta pistää se kyllä silti vähän miettimään, että milloinka olisi syytä huolestua, kun jo perheen kissakin kiintyy teknisiin vempaimiin siinä mittakaavassa, että viettää niiden äärellä kaiket päivät ja yöt siihen päälle. 
Kyllä vain, Sinni on keksinyt modeemin eikä missään muualla enää nukkuisi kuin työpöydän ylätasanteella modeemin päälle levinneenä. Ei ole lämpöpattereista ja pehmeistä pedeistä enää mihinkään, sillä tekniikka on nyt kuuminta ellei jopa ylikuumennutta hottia, kirjaimellisesti. Sinnin mielestä "ei saa peittää" -varoitusteksti ei missään nimessä voi liittyä millään tapaa viattomasti nukkuviin kissoihin, eikä irtokarvoista laitteen päällä, ympärillä taikka sisällä koidu minkäänlaista haittaa kellekään, nyt eikä tulevaisuudessa. 

Että jos tämä blogi jossain vaiheessa äkkiarvaamatta hiljenisi, niin syytä saati syyllistä olisi turha lähteä kovin kaukaa etsimään...


4 kommenttia:

 1. Ilmeisesti modeemi ei ole kuitenkaan liian kuuma! Hassu Sinni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinnille mikään nukkumapaikka ei tuntuis olevan liian kuuma. :) Se rrrrrrakastaa lämpöä, toisin ku Pätkis.

   Poista
 2. Meilläkin käydään jatkuvaa taistelua Devin kanssa siitä, ettei reittimen päällä saisi nukkua - tai tulostimen sisään mönkiä silloin, kun sieltä tulee paperia ulos...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläki on tekniikasta kiinnostunutta sakkia. Onneks meillä ei oo tällä hetkellä toimivaa tulostinta, vaikka jos oikein muistan, kissat tais lähinnä pelätä niiden ääntä, kjäh!

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)