maanantai 17. maaliskuuta 2014

Bongailua ja vandalismia

Ei kyllä osaa tuo lumen comeback oikein lainkaan harmittaa, kun maisema näyttää siltä miltä näyttää ja aurinko lämmittää jo niin, että koiraa läähätyttää (ylettömällä riehumisella ei ollut varmastikaan mitään osuutta asiaan) ja emäntää houkuttaisi heittää pitkälleen hankeen ja torkahtaa siihen paikkaan. Kaikkea hullua se teettää, tuo ihana aurinko!

Tämän päivän lenkin päätavoitteena oli lintujen zoomailu, mikä luonnollisesti johti siihen, ettei lintuja näkynyt mailla halmeilla. :p Pari tosi eksoottista talitiaista nähtiin ja siinä se bongailusaldo sitten olikin. Kuvia niistä en ehtinyt ottaa ainuttakaan, niin älytöntä haipakkaa ne paahtoivat sirkutellen menemään. Että imekääs vaan parsaa oikein pitkän kaavan kautta, te tintit ja muut siivekkäät... 

Kuvasin sitten lohdukkeeksi koiraa, siitä kun ei onneksi ennestään yhtään kuvaa tallessa ollutkaan. Eh. Ja Caro lohduttautui yrittämällä purkaa yhden linnunbongaustornin. Tyhmä emäntä kielsi, mutta toki vasta, kun oli ehtinyt ensin ottaa pari räpsyä muistoksi röyhkeän vandalismin harjoittamisesta. Asiat tärkeysjärjestykseen, nääs.
Siinä teille, tirpat!6 kommenttia:

 1. Koska ne kehittää koirille aurinkolasit kevätaurinkoa varten, selkeästi häikäisee :) Kivoja kuvia ja näyttää nauttivan Caro auringosta, häikäisyllä ja ilman :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä koirien aurinkolaseja muuten on jo olemassa. :p Oon nähny, joskin vaan netissä enkä tuolla livenä. Vissiinki tarkotettu lähinnä silmävaivaisille, ja varmaan ihan kätevät myös koirille, jotka matkaa esim. moottoripyörän sivuvaunussa tai muualla, missä viima käy erityisen kovaa. Me pärjätään kyl ilman. :D

   Poista
 2. Siis sinulla on aivan ihana saksanpaimenkoira. Itselläni jo kohta 9 v narttu ja kans aina puiden kimpusaa repimässa niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! :) Ja hieno ikä koirallasi jo, muuten. :) Toi puiden kanssa sohlaaminen tuntuu olevan se sakujen ikuinen suosikkiharrastus, johon ei vaan millään kyllästy.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)