sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Tuli se tännekin

Se päivä lienee ollut keskiviikko, kun kevät iski meidän hoodeille oikein huolella. Ykskaks se vaan oli siinä: se tietty fiilis, josta ei voinut erehtyä. Kevät, nyt se on oikeasti totta. Pajunkissoja, loskaa, kuraa ja koirankakkaa siellä täällä, että hip hip hurraa vaan! ;) Juhlistettiin upean aurinkoista "ensimmäistä" kevätpäivää suuntaamalla metsään ja suolle, missä hujahtikin huomaamatta melkein kolme tuntia keppejä tuhoten ja erinäisiä villejä spurtteja ottaen. Ihan jees juttu tuo kevät, vaikka oltaisiin me mielellämme kaiveltu tuota lunta kuukauden verran pidempään, myönnetään pois. (Pilkilläkin jäi nimittäin käymättä. Ja potkukelkkailemassa, voi byääh!)

6 kommenttia:

 1. Caro näyttää nauttivan keväästä(kin)!

  VastaaPoista
 2. Mä ostin viikonloppuna uuden pyöräilykypärän ja laitoin pyörän kuntoon, että olisin voinut tänään fillaroida töihin, kun oli niin kovin keväisen oloista. Pettymys oli aamulla suunnaton, kun katsoin ikkunasta ulos ja totesin, että yön aikana on satanut lunta ja lisää tulee taivaan täydeltä. :/ Voiko puhua takatalvesta maaliskuun alussa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, sama täällä: aamupäivän satoi lunta ja loppupäivän lensi loska. Se siitä tosi keväisestä fiiliksestä, kai. Kevättähän se on kai sekin, että sää voi olla kaikkea mahollista parin tunnin varoitusajalla. x)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)