tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tapahtumaköyhää, muttei kuitenkaan

Viime aikoina ei olla postausaiheilla kamalasti herkuteltu. Vai oletteko toista mieltä kuullessanne, että jännintä on ollut Caron rokotusreissu (jossa siinäkään ei ollut mitään muuta mainitsemisen arvoista kuin Carolle uusi paikka) sekä saman tyypin yhden vuorokauden ajaksi kehittämä vatsatauti, joka sisälsi aika mellevän määrän blogiin sopimattomia yksityiskohtia (sattuneesta syystä valokuvia tuosta ei tullut otettua. Kaikkia varmaan harmittaa?). Ehkä otus vaan sinä kohtalokkaana aamuna totesi, että nyt on kyllä istuttu jo aivan tarpeeksi sohvalla urheilua toljottamassa (tämä tapahtui siis olympialaisten aikaan) ja on aika harrastaa uusia kokeellisia urheilulajeja, ripulijuoksua ja yrjönsiivouskyykkyjä. Siinä sitä sitten yhden päivän verran rampattiin pihamaalla ja kyykittiin lattioilla, minkä jälkeen tuo erittäinkin mielenkiintoinen kokeilu loppui yhtä nopeasti kuin oli alkanutkin. Räjähtäviä lähtöjä ja henkilökohtaisten ulost...ei kun tulosten huimia paranemisia nähtiin kyllä, juu-u, mutta jospa silti harrastettaisiin jotain muuta jatkossa, kiitos vaan.

Mitäs muuta tapahtumaköyhää sitä on tapahtunut, hmm..? No shoppailtu on ainakin enemmän kuin laki sallii, niin koiruudelle kuin kissuuksillekin. Kissat ovat saaneet mummilaan viihdykkeeksi uuden hienon raapimatolpan...


95 senttiä hupia!


On se vanhakin vielä ihan jees silti.


...sekä Kickeroot niin mini- kuin normikoossa (kotonahan meillä oli jo yksi, josta tyypit tykkäävät kovasti). Ja vaikka eivät katit sitä vielä tiedäkään, odottaa kotona "uusi" kiipeilyteline, jonka isäntäväki ähisten ja puhisten kanniskeli kirppikseltä kotinurkkiin. Paras ois kelvata kans! Koiraan kohdistuneista hankinnoista kirjoittelen myöhemmin erikseen, mutta tähän loppuun pieni kurkistus kissatelineen kasaussessioon, johon koirakin suurin odotuksin osallistui. 


Onks nää jotain uudenlaisia puruleluja? Aika outoja.


Kauheesti tahtoisin silti maistaa. Oi saanko?


Varattu kissoille? Ooksää tosissas?


Ihan tylsiä ootte. Käyn sitte vaan nukkumaan...6 kommenttia:

 1. Hihi, kyllä näyttää pienimpi tolppa nyt todellakin pieneltä! :D

  VastaaPoista
 2. Kylläpä kissoille onkin tiedossa mukava kotiintuloylläri kiipeilytelineen muodossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunhan ny vaan kelpais kans, ku eihän noista tiiä. :) Uudet raapimaputket on toki aina IN.

   Poista
 3. Miten tylsää.. mutta välillä on. Hienoja kuvia kissauksista ja koiruudesta:)

  VastaaPoista

Kiitos, kun kommentoit! :)