maanantai 19. toukokuuta 2014

Iso paha valvoja iskee

Koitetaas nyt vielä yhtä epätoivoista keinoa ennen pysyvää ja ah niin tympeää anonyymikommentoinnin estoa taistelussa spämmirobottien viestejä vastaan. Homman nimi on kommenttien valvonta eli jokainen jättämänne kommentti päätyy meikäläisen hyväksyttäväksi ennen kuin pääsee blogiin asti. Saattaa siis mennä hetki, ennen kuin kommentit näkyvät blogissa, mutta ne näkyvät kyllä niin pian kuin suinkin mahdollista - paitsi tietysti, jos olette kommentoineet, että "ihan tyhmä merkintä! Keksi ny jo jotain uutta!" tai muuta yhtä pönttöä. 

No ei. Julkaisen minä nekin kommentit. Ehkä. ;)


Ja näin joutuu ilkeä roskaposti ison pahan valvojan hampaisiin!


8 kommenttia:

 1. Enpä todellakaan haluaisi olla roskaposti! :)

  VastaaPoista
 2. Mulla tuli yhessä vaiheessa noita roskaposteja ihan jatkuvalla syötöllä, monia monia päivässä. Mä vaan (kun ensin löysin) blogin asetuksista kävin heittämässä roskapostiin ja poistin. Sitten tuli pitkä tauko ja sen jälkeen ihan satunnaisesti tullut yksi viesti. Ilmeisesti useammalla muullakin on ollut samoja ongelmia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla loppu toi spämmikommenttien saapuminen tasan siksi ajaksi, ku estin anonyymikommentit (eli eiliseksi). Ja ku otin yöllä tän kommenttivalvonnan käyttöön ja sallin jälleen anokommentit, nii johan taas puskee spämmi-ilmotuksia sähköpostiin. Mä en ala yhtään mitään ny. x)

   Poista
  2. Mulla tosiaan tuli kans hetken ihan jatkuvalla syötöllä niitä, mietin, et koht lähtee anojen mahdollisuus kommentoida, mutta sitkeesti poistelin ja nyt on rauhottunut. Tässä kuussa tainnut kerran tulla. Inhottavia.. ja kun ei haluais viedä anojen kommentointi mahdollisuutta. Olkoot jos pysyy nyt tuossa, et sen kerran kuukauteen vaikka tulee. :)

   Poista
  3. Kerran kuukauteen tai ees kerta viikkoon ois vielä enemmän ku siedettävän kiusan rajoissa, vaan ku ei... Jouduin ottamaan sähköposti-ilmotukset pois käytöstä ny, ku ei tässä oikein muitakaan vaihtoehtoja enää oo ilman, että estää anonyymit tai ottaa sanavahvistuksen käyttöön. Kumpiki tosi huonoja vaihtoehtoja. Plääh näitä nykyajan ongelmia. :p

   Poista
 3. Voi ihana Kalle, pusuja! Näyttää tässä kuvassa hyvin Femmamaiselta, on niin sama väritys :) Meidän rääpyläällä ei vain ole vielä noin komeaa purukalustoa, se on vasta tuloillaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on niissä samaa. :) Kallehan on tosiaan ekaa kertaa trimmattuki jo eli siltäki osin näyttää erilaiselta, vaikkei sitä tosta kuvasta oikein nääkään. Ku ehin, laitan parempia tuoreita kuvia näytille oikean postauksen muodossa.

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)