perjantai 9. toukokuuta 2014

Mitä voi tehdä sadepäivänä?

Voi esimerkiksi:


1. Piiloutua rojukassiin mököttämään
2. Olla hapan ja/tai haaveilla ulkona olemisesta hengailemalla 
parvekkeelta sateensuojaan tuodussa telineessä3. Syödä yli oman tarpeensa4. Saada hepulikohtauksenPS. Meillä siivottiin eilen. Hyöty moisesta on todella suuri näin karvanlähtöaikana, kuten kissatelineestäkin näkee. ;) Isäntäväki arvostaa, todella.8 kommenttia:

 1. Kaikki nuo oikein hyviä sadepäivän viettotapoja! :)

  VastaaPoista
 2. Minua alkaa aina hymyilyttämään tämä blogisi nimi, kun se tuntuu niin usein kuvaavan meidän kämppää täydellisesti. Kissoilta lähtee tällä hetkellä karvaa hirveästi samoin kuin nuorimmaiselta koiralta (lapinkoira) joten tämä huusholli on todellakin yksi KARVAHELVETTI! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahaa, joo, toi nimi on erittäin kuvaava varmasti aika monessaki eläintaloudessa ja erityisesti näin keväällä, ku toi irtokarvasirkus menee aivan hillittömäks. :p Sama mitenkä ahkerasti harjailee ja imuroi, nii karvaa kyllä piisaa!

   Poista
  2. Tuntuu kuin olohuoneen mattokin kasvaisi karvaa ulospäin, kun se on nykyään täysin karvan peitossa vaikka sen imuroi JOKA PÄIVÄ. Ah, ihana eläinarki! :D

   Poista
  3. Meillä on ihan samanlainen mystinen matto (tai siis oikeammin "matot"), vaikka se ei ees oo materiaaliltaan karvoja imevää sorttia. :p Voimaton on sekin karvanlähtoajan kanssa.

   Poista
 3. :D heh, ihanaa porukkaa teillä asuu.

  T. Yhden Balineesi-kissan palvelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Onhan noi ihan kivoja, yleensä. ;)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)