lauantai 31. toukokuuta 2014

Naapureiden salakuvaus on hauska harrastus

Etenkin, jos näillä kyseisillä naapureilla on tuoreet kolmoset eli vasta rakennettu koti täynnä sutinaa, kitinää ja nälkäisen vaativasti napsuvia suita. Katsokaa nyt vaikka! 
En ole vielä onnistunut tallentamaan kerralla jokaista kolmea räksän kakaraa edes etäisesti julkaisukelposina, mutta onpahan nyt joku räpsy, jonka blogissakin asti kehtaa näyttää. Kunnon lintuputki tulisi kyllä tällä hetkellä niiiiiiiin tarpeeseen, on meinaan sen verran tuota välimatkaa naapureihin kummiskin. Onneksi ne sellaiset putket ovat tosi halpoja leluja eli tuosta noin vain kaupasta lunastettavissa. Not. :p Mutta niin, arvatenkaan meillä ei mitään netin pesäkameroita näinä aikoina kyttäillä, kun oman ikkunankin takana pyörii ehta luontofilmi - oikein HD-laadulla. ;) Eipähän tarvitse kiikareiden hyllyssä näin keväällä pölyttyä.


4 kommenttia:

 1. Aivan mahtava kuva !!! Virallista Luontokuva-ainesta !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti kovasti, vaikka en tohon luontokuvakommenttiin kehtaakaan yhtyä, ne kuvat ku on laadultaan ihan jotain muuta ku tää mun liian kaukaa otettu suttuni. :p

   Poista
 2. Todella upea kuva! Eipä silti, sulla kyllä aina on niin komeat kuvat näissä päivityksissä :-).
  Pirjo

  Nyt kun emäntä vihdoin sai aikaan pikkuruisen blogin meille,niin vaikka _me_ oltais ihania valokuvissakin, me joudutaan tulemaan toimeen emännän räpsyn kanssa ja se kuvalaatu nyt on niin ja näin. Emäntä pahoittelee ja sanoo, että se koettaa pikkuhiljaa a) hankkia oikean kameran ja b) uskaltautua tositosialoittelijoiden "Sitä-pidetään-näin-päin" -kamerakurssille. - Me käydään ihailemassa edelleenkin sun kuvia, niin osataan kannustaa emäntää etenemään hankkeessaan! Nää on niiiin hienoja!
  - Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suuret kiitokset! :)

   Kyllä sitä hyvin pitkälle pärjää ihan pokkarilla ja kännykameralla, ku on ihan vaan tämmösestä blogikuvituksesta kyse. :) Ei se oo niin justiinsa sen järkkärin omistamisen kanssa, vaikka tokihan järkkäri mahdollistaa teknisesti laadukkaammat kuvat. Jos intoa kuvaajana kehittymiseen löytyy, nii aivan ehottomasti kannattaa se järkkäri jossain vaiheessa hankkia, että pääsee oikein kunnolla opettelemaan valokuvausta. Ei muuta ku onnea uudelle blogille ja valokuvausharrastukselle! :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)