torstai 20. marraskuuta 2014

Hauva hakkuuaukealla

Eli tällä kertaa ihan kuvia vaan siltä tutulta hakkuuaukealta, jossa piisaa lääniä taaperrettavaksi. :)

4 kommenttia:

 1. Nää sun kuvat on kyllä aina yhtä hienoja! Mäkun kuvasin tänään ulkona huonommassa valossa oli kaikki heilahtaneita... Kamerana mulla toimii vanhempi versio sun kamerasta eli Nikon D80, MUTTA eiköhän se oo vaan mun macro-objektiivin vika kun se tykkää noista lähikuvista enemmän ;--)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta vaan! Ja mulla on sulle yks taikasana, joka on ylitse muiden: valovoima. Ilman sitä ei oikein näinä aikoina pärjää. :p Nimittäin tolla meiän talouden vanhalla D40:lläkin (jolla kuvasin vielä noin kolmisen vuotta sitten) saa edelleen tarvittaessa varsin hyvää jälkeä aikaan, ku vaan iskee nokalle valovoimaisen putken ja säätää asetukset noin muuten just eikä melkein kohilleen. :)

   Poista
  2. Millä objektiivilla kuvaat nää sun ulkokuvat? :--) Tuossa sivussa niitä on niin monta.. >:D

   Poista
  3. Neljällä ekalla. :p Eniten kuvailen 50-millisellä, koska se on sellanen moneen menoon sopiva. Yleisesti ottaen noi kiinteäpolttoväliset on mun suosikkeja (useimmiten niissä on parempi kuvanlaatu kuin noissa zoomeissa), mut esim. tän postauksen kuvat on tolla 80-200-millisellä, jota oon ny koittanu käytellä ahkerammin. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)