lauantai 1. marraskuuta 2014

Hirrrmuiset Halloween-elläimet, nettishoppailua ja irtohäntä

Tai sitten ihan vaan vanhat tutut Pätkis ja Sinni, joiden mielestä tällä viikolla saapuneen Zooplussan ruokatilauksen mukana tullut ilmaislahja, vihreä "höyhenhäntäkeppi", on paras juttu pitkiin aikoihin. Meillä ei ole koskaan ennen ollut juuri tuollaista hännällistä leikkikeppiä, mutta jo nyt on selvää, että kapine on kyllä kattiemme mielestä keppien ehdotonta aatelia. :) Emäntä on tyytyväinen niin kepin saamaan suosioon kuin ruokatilauksen sutjakkaan sujuvuuteenkin. Kerta se oli ensimmäinen, muttei taatusti viimeinen, vaikka jouduimmekin vaihtamaan raksut Canaganista Applawsiin, ensiksi mainittua kun ei kyseisestä nettiputiikista saa. Onneksi kumpikin maistuu yhtä hyvin, joten eipä sillä niin väliä.

Riehakasta Halloweenia kaikille! Tai rauhallista, jos se jostain syystä on enemmän mieleenne, mutta me otetaan tietty se riehakas versio. ;)


8 kommenttia:

 1. Onpa hauskoja nää action-näpäykset, Pätkiskin on varsin hirmuisana tuossa kolmanneksi vikassa ruudussa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Pätkis on aina hirmuisana ottaessaan jotain tosissaan. Siinä on leikistäkin leikki kaukana. :p

   Poista
 2. Upeat kuvat! Tunnelma välittyy enemmän kuin hyvin. Sulo sai kesällä lahjaksi tuollaisen punaisen. Toimii täälläkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks! :) Toi on kyllä yllättävän viihdyttävä. Meillä yleensä kissat tykkää keskenään täysin eri leluista, mut tosta tykkää kumpiki.

   Poista
 3. Tuo lelu on kyllä niin hieno! :) Meilläkin tykätään siitä.

  VastaaPoista
 4. Jopas ovat hurjina :D Meillä mentiin tuollasen perässä kans lauantaina, jos ei muuta niin siitä muokkautu Kreetalle hieno puuhka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh, meinas mennä tää kommentti ohi. :p Mut kyllä, puuhkana toi on tosi kätevä ja juhlava myös. Meilläki on testattu. :)

   Poista

Kiitos, kun kommentoit! :)